dilluns, 21 de gener del 2008

Resum setmana-3 / Gener 2008

La setmana va començar amb l´embalació que havia agafat l´anterior. Però uns problemes amb el cotxe el dimarts van fer que perdessa temps d´entrenament durant els dies següents. Tot i així el dimarts mateix vaig poder fer 36 km per carretera casi de "contrarellotge" en terreny de tobogans (Ponts-Cervera-Les Oluges). La bicicleta de carretera no la vaig poder tocar fins diumenge, ja que dissabte la "boira pixanera" de ponent em va impedir sortir a pedalar. Tenia pensada una ruta de 100 km: Ponts-Torà-Calaf-Sant Guim de Freixenet-Les Oluges-Cervera-Guissona-Ponts que hauré de posposar per un altre dissabte. Diumenge vaig anar a veure el duatló d´Alpicat i en arribar si que vaig fer 58 km fins a Castellfollit de Riubregós. Em va saber greu no estrenar-me en el duatló per culpa de tindre la bici feta caldo.

Pel que fa al córrer vaig fer dos dies de muntanya per la zona del Castell de Sant Pere, les sensacions van ser força bones tot i que el ritme podia haver estat millor. Fins i tot vaig compartir un dels entrenaments amb la guineu!
El tema aigua si que ha anat de baixa aquesta setmana, ja que només vaig poder nedar dimarts i poca estona... doncs a partir de dijous em va pillar el costipat cosa que va fer que no em sentís inspirat per mullar-me cap més dia. Espero que pugui recobrar el ritme i les ganes aquesta setmana.
Això si, vaig aprofitar per tornar a agafar el ritme pel que fa a les peses; vaig anar 4 dies al gimnàs, un d´ells per fer cames (que será sagrat a partir d´ara) i els altres tres per compensar el tren superior. De fet fent amb tant treball cardiovascular com faig, m´és gairebé impossible guanyar volum i hipertrofiar, però almenys aconseguiré una bona definició i que s´aprecii una mínima massa muscular.
I la resta doncs a classe amb els nens; he de dir que últimament (des de començament d´any) participo molt més en els jocs i activitats que els proposo; em serveix tant per millorar l´habilitat i els canvis de ritme i fer fartlecks encoberts, com tambè per no passar fred jeje.

Doncs, aquí us deixo el resum setmanal:
Setmana 3 Gener 2008
Bici de carretera: 3 hores 25 minuts 94,0 km desnivell positiu 720 metres
Clicloestàtica: 1 hora 8 minuts 35,8 km
Córrer: 1 hora 22 minuts 13,0 km desnivell positiu 450 metres
Elíptica: 25 minuts
Natació: 23 minuts 0,8 km
Gimnàs peses: 2 hores 45 minuts
Estirar: 34 minuts
Altres: 3 hores 25 minuts
TOTAL: 13 hores 27 minuts 143,6 km desnivell positiu 1170 metres

2 comentaris:

robert mayoral ha dit...

Deu n'hi do com entrenes ja!!!!
per cert ja t'he afegit als meus links!!1 estem en contacte crack!

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

Merci Robert! Doncs sí intento convinar-ho com puc i de moment estic entrenant amb bones sensacions. A veure ara quan s´allargui el dia, puc acabar de posar una base de fons tant amb la bici com amb el córrer. De moment no vui passar de les dues hores en competició, poc a poc jeje. Salut!