diumenge, 17 de febrer del 2008

Cursa de Puigverd de Lleida...salt de qualitat!


Després d´una setmana tan moguda com he tingut; avui m´encaminava cap a Puigverd amb el temps just, després d´haver dormit només 5 horetes.

He arribat amb una mitja hora d´antelació a la sortida. He aparacat una mica lluny i temps just per agafar el dorsal, comprar-me un xip groc de propietat i trobar a mun germà que m´havia vingut a veure. Feia fred i el sol no acabava de sortir...per això m´he posat les malles llargues i sense temps per escalfar sortidaaa!
De seguida m´he situat ben endavant, i aquest cop no per començar a perdre posicions des del primer km; sino per aguantar el ritme donant el callo. Primers km a un ritme de 3:45 aproximadament, després calia guardar forces per la pujada...però les pulsacions ja estaven molt altes, cap a les 195-198 p/m (està clar que no es el mateix entrenar que competir...). km 4 i 5 superant lleugermaent els 4 minuts i amb alguns corredors que m´han passat, tampoc volia deixar-m´hi la pell ara, faltava lo més dur! La pujada...dewnido quina pujadeta...no de les que es prolonguen i no acaben ni mai ni mai més però prou dreta per trencar-me el ritme i fer 1 km per sobre de 5 minuts.
En iniciar la baixada m´he donat a mi mateix un km per a que les pulsacions baixessin fins a 190 i després començar a fer rodar caps. Però de caps n´han rodat pocs ja que tothom baixava amb el ganivet entre les dents; primera fèmina inclosa, que ha batallat 2 o 3 km pel meu costat. Volia fer els últims km a sac per baixar la meva marca de 39:52 però llavors....FLATO! vaya putada! faltava 1,5 km i se m´ha vingut el món al damunt...pensava que em passaria tothom! El meu ritme ha començat a baixar en picat i jo a patir com un condemnat! Fins que he dit prou que així no podia seguir, he parat del tot i m´he pposat a caminar un moment, en tornar a engegar la cosa ha millorat i miraculosament he pogut recobrar el ritme que portava abans. Això no ha tret que fessa el km del flato a 4:10, quan els dos anteriors km i tambè el desè i final han estat a 3:40. A l´entrar en meta 40:23 i una sorprenent 36 ena posició d´uns 270 participats i 300 inscrits. Temps aproximats de pas pels km: 3:30 / 3:45 / 3:55 / 4:07 / 4:23 / 5:07 / 3:52 / 3:41 / 4:07 / 3:39 desnivell acumulat: 130 metres positius. 24è de la categoria M2 de 148 acabats. A i x cert! 1er classificat en la categoria de malles llargues!! jejeje es que la gent de boira es veu que no té fred!

Tot i això m´he quedat amb un sabor agredolç, ja que havent apretat més quan hauria pogut i sense el problema del flato penso que hauria pogut estar en uns 39:30 ( que d´altra banda no crec que tardin en arribar en una altra cursa) . Bé, com diria ma padrina, no se´n té mai prou! (el meu objectiu inicial era baixar de 42 i rebaixo més d´un minut i mig i encara em queixo).
De moment m´hauré d´aconformar i esperar a la pròxima. Balaguer? segurament. Mitjamarató o la cursa paral.lela de 10 km? aixó m´ho hauré de rumiar bé; xD

Us deixo amb algunes fotos més de la cursa. Si algú s´hi troba que m´ho digui i les passo. Salut!



Classificacions I Cursa Popular de Puigverd de Lleida http://www.atletisme.com/lleida/lleida/classificacions/ClasGenPuigverd.pdf

4 comentaris:

rogero ha dit...

veig que això de les sèries dón els seus fruits, trobo que hi dedicaré una dia a la setmana. el que em preocupa és quedat tocat muscularment, potser els dimecres és bon dia per fer-ho. Ànims amb els entrenos!

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

Rogero jo quan no he competit el diumenge faig les series el dilluns, i sinó pues el dimarts...és sorprenent el que he millorat amb un parell de dies de series i auggmentant una mica la regularitat dels meus entrenaments. Salut i bons entrenos!

robert mayoral ha dit...

bona cursa i bons ritmes...i enhorabona pel podi de malles llargues..jejejeje
la setmana vinent jo aniré a la Mitja de Balaguer...així que si hi vas ja ens veurem!

Miguel Angel ha dit...

Felicitats pel bon resultat a la cursa!
Jo també entreno sobretot amb sèries i fartlecks; poques vegades o quasi mai faig ritme continu.
Ens llegim!