divendres, 20 de febrer del 2009

Nova cursa a Organyà!


Gràcies a un dels visitants del blog, m´han fet arribar informació sobre una nova cursa que es farà aquest proper 30 de Maig a Organyà enmarcada en la cel.lebració del 25è aniversari dels bombers voluntaris d´Organyà
Parlem d´una cursa de Muntanya de tan sols 4,5 km però amb un sorprenent desnivell de 670 metres!!
Es tracta de pujar a Santa Fe (1207 m.). Si coneixeu Organyà, és la muntanya amb la creu i ermita que hi ha just darrera el poble. Les fotos impressionants!
A part de l´empempta local compten amb la col.laboració de la UEU ( Unió Excursionista Urgellenca ), per tal d'ajudar-los amb l'organització.
Si aquest any surt tot bé, volen donar una continuïtat a la cursa i poder realitzar-la tots els anys. La idea és fer entrega de copes als tres primers classificats ( de les diferents categories ) i com que és una cursa popular, volen fer un sorteig de diversos premis entre tots els participants, per tal d'afegir una motivació més a l'esdeveniment.
Actualment estan fent tots els preparatius de la cursa així com de la festa, així doncs jo poso el meu granet de sorra a fer-vos descobrir aquesta bonica prova que de ben segur serà un èxit i podrem gaudir-la per molts anys.

1 comentari:

Teixi ha dit...

Noves actualitzacions a:

http://triatlotraillesmedesmontgri.blogspot.com/

interessant aixó d'organyà.