dimarts, 3 de març del 2009

Començar

Començar, això és el que he de fer si no vull deixar perdre els objectius que tenia aquesta primera prt de temporada.

Només falten 12 dies per la Marxa dels Castells (51 km) i les possibilitats de fer-la corrent sembla que s´esbaeixin per moments...doncs porto setmanes sense fer ni un sol km corrent. Si us sóc sincer no en tinc ganes! i quan en tinc ganes deixo passar l´estona i es fa fosc...no se per on començar.

Només falten 47 dies per la Cursa de Muntanya de l´Alta Segarra (24 km) i les possibilitas de millorar el nivell de l´any passat s´esbaeixen per moments...doncs porto 1 mes sense fer un sol entrenament de muntanya...vaja un desastre. Com no m´hi posi ja, el dia 19 d´abril m´arrossegaré per les pendents segarrenques.

Entrenar? que és entrenar? uff!!! Estic en una fase d´aquelles on la competició ha deixat de ser important i on prefereixo fer sortides sense gaire esforç amb la bici, anar al gimnàs tranquilament o fer un partidet de futbol...vessant purament recreativa i desestressant de l´esport (la millor). I això m´ha agafat, preocupantment, en el moment decisiu de la temporada...
Per engegar el video, abans tanqueu el so del blog (part dreta baixant)

Crec que podré remuntar la situació i entrenar decentment (ara ja fa un temps de "lujo"); i sinó doncs fare les competicions previstes a mig gas i disfrutant; no patint com habitualment. Que tampoc passa res!! O si? ;)