divendres, 30 d’octubre del 2009

Definitivament torno

Bé doncs després de passar un mal estiu per culpa de les cervicals, he decidit reemprendre els entrenaments amb una mica de cara i ulls...doncs he estat un mes i mig anant a correr un cop o dos per setmana a trote cotxinero...
Ara el que intentaré es preparar una mica ja la temporada 2010 pel que respecta a les curses atlètiques, ja que la bici la intenció és tocar-la ben poc. Així m´he marcat 9 setmanes d´acumulació, 8 de transformació y 8 més de competició. Ja us explicare una mica com m´he muntat cada fase en un altre post més endavant.
Les curses a la vista seran un parell de mitges maratons, un parell de 10.000 i alguna cursa de muntanya i algun duatló. No més, ja que no vull entrar en la dinàmica de competir cada cap de setmana, doncs no m´agrada, prefereixo entrenar i competir nomès en moments puntuals.
De moment aquesta setmana he fet un entrenament de fondo extensiu de hora i quart, un dia de pujades (300mx7), dos dies al gimnàs (un de cames) i un contacte amb la piscina..ja us aniré informant; us deixo amb una foto del pantà de Sant Llorenç de Montgai; una zona que m´encanta.