diumenge, 4 d’octubre del 2009

Torno?!?

Després d´haver estat tot l´estiu K.O. per culpa de les cervicals he decidit tornar a fer una mica d´activitat física; he començat anant a córrer 2 o 3 cops de setmana (hi hauré anat uns 15 cops en un mes i mig), això sí, a uns ritmes molt inferiors als que estava acostumat fa una o dues temporades...però és el que hi ha i o "lo tomo o lo dejo" per tant millor algo que res.

Pel que respecta a la bici, res de res, la posició adoptada sobretot amb la de carretera és molt xunga per la meva esquena; i no descarto intentar-hi anar les proximes setmanes, això si amb la de muntanya i sense exigir-me.

Gimnàs, més de lo mateix...no puc fer res pràcticament, bé si cames, però no hi ha ganes... per tant he optat pel vell "truco" de pagar i no anar...aviat no es recordaran ni de quina cara faig...però la intenció és tornar i intentar fer una mcia de peses i sobretot piscina.

El millor és que m´han tornat les ganes de fer esport, l´únic que la inactivitat es nota molt al principi, i tambè algun quilet de més acumulat... aniré a poc a poc però segur que "volveré"..."por mis fueros" xDDDD

De moment estic meditant si corro diumenge que ve la cursa del Torró, aquella en la qual vaig reaparèixer fa 2 anys a la competició...ganes n´hi ha però si la fessa seria a un ritme de 5 minuts/km que es el que em permet el meu nivell actual...i ganes de patir tampoc n´hi ha moltes, per no dir cap. Això si al cap hi tinc fer un entrenament competent de cara a estar bé la pròxima primavera. Ja us aniré contant,...més sovint que darrerament!

1 comentari:

XAVIER ha dit...

Ànims campió, segur que tornaràs al teu nivell anterior.
De vegades, el problema és més de cap que no pas físic.
Suposo que tú sabràs millor que jo el que et passa, però a mí l'experiència sempre m'ha ensenyat que l'esport, practicat amb seny, mai pot ser perjudicial, per això et recomano que no ho deixis.
Jo he tingut lesions importants, a les quals no els hi he donat importància, i encara que m'ha costat recuperar-me, quant més m'he "machacat" el cos, més bé m'he trobat. En quant al tema de les cervicals, jo faig molta bici de carretera, i no crec que et pugui ser perjudicial, el que podries probar és anar una mica més encongit, bé adelantant el sillín, o bé ficant una potència del manillar més curta, de segur que et trobaràs més cómode.
No m'enrotllo més, com t'he dit al principi, ànims i a lluitar pel que més t'agrada.
Salutacions.