dimarts, 10 de novembre del 2009

Resum de la segona setmana de "puesta a punto"

Doncs segurament us pensaveu que ja havia deixat els entrenaments tirats por ahí amb el fred que stá fotent no? Pues no!!!! segueixo en lo meu, matxacantme una mica cada dia i acumulant treball.
Aquesta setmana passada va ser una setmana en general de bones sensacions entrenant, es a dir motivació alta i a la meva bola na fent.



Dilluns vaig acumular una mica de fondo corrent 1 hora 15 minuts pels voltants de Ponts seguida de mitja horeta de tècnica.
Dimarts vaig optar per un rodatge de muntanya de 45 minuts + 15 minuts de multisalts a dalt a Sant Pere de Ponts que es uan zona ideal per practicarlos sense l´impacte de l´asfalt. A més com que va ser de motivació vaig anar al gimnàs on entre altres coses vaig entrenar una mica el tren superior.
Dimecres vaig tornar al gimnàs, però aquest cop per matxacar les cames en 2 circuits diferents.
Dijous vaig decidir que tocava descansar les cames ja que portava massa acumulació de càrrega en pocs dies i va tocar un altre cop fer tren superior.
Divendres, per acabar els dies laborals, una altra matxacadeta, vaig anar pel camí del calvari fins trobar el canal i allí vaig aprofitar per fer "costes". Aquest cop d´uns van ser 10 pujades de 180 o 190 metres amb un desnivell del 9% que completava amb uns temps entre 40 i 50 segons. En acabar més gimnàs a acabar de tocar els grups musculars del tren superior que em quedaven sense agulletes.

I res més ja qué el dissabte i el diumenge va tocar fer el gos, doncs suposo que ja la càrrega havia estat suficient. Tot i què en principi era sortir a rodar amb la bici un parell d´hores el dissabte...al final una inoportuna pluja "momentànea" em va fer canviar le intencions. Ja hi haurà temps les properes setmanes per curtirme també els "findes" sempre que el cos aguanti...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

TRANSMETS I ENCOMANES MOTIVACIÓ!!
QUE DURI DONCS I APROFITAR EL MÀXIM AQUEST MOMENT!

Davencu ha dit...

Hola Josep Mª,

El diumenge 29 fem la Duatló d'entrenament d'Estaràs. Si t'animes i vols córrer, entra al meu blog i ompla el formulari per inscriure't.

Salut company!!