dissabte, 15 d’octubre del 2011

Qui tingué, retingué

Amb l´ordinador mig petadot i amb feina per tots cantons vaig anar deixant el blog penjat, però això no vol dir que ara ja no faci esport...no en faig tant no...però en faig. Poc o molt és quelcom que hom no pot deixar; aquella droga que et manté viu en moments "xunguis". Que seria jo sense esport? Pas rien mon ami.

En gairebé un any d´absència prosicoesportista us puc dir que he mantingut el tipus com he pogut. Bàsicament sortint a córrer de tant en tant per la zona de Sant Pere de Ponts on hi ha una bona oferta caminística i també al camí d´Oliola. Han estat unes 30 sortides d´entre tres quarts d´hora a una hora de durada a ritmes de manteniment.

Les bicicletades a l´escola em van fer retrobar amb dos "ex" meves, l´Orbea Alma Team i la Jonh Luck "cosecha" del 94. Elles segueixen tan guapetones com sempre, sóc jo qui ja gairebé ja no m´aguanto les trufes. En total 6 sortides i poc més de 150 km a les potes.

Finalment l´altra joia de la corona, el gimnàs, que he deixat enrere temporalment. Abans de l´estiu vaig posar fi a 12 anys de pagar religiosa i interropudament la quota... doncs ja no hi anava pel fet de tindre altres motivacions i preocupacions a la closca.  Des del novembre passat una assistència de 16 sessions on pràcticament ja no tocava peses i completament desmotivat em dedicava solsament a fer bici estàtica i el.líptica.

I ara què? Doncs seguiré donant "achazos", sigui a nivell més seriós o de pixarrí no pararé de marcar-me entrenaments. Si agafo un nivellet potser em veureu en curses, pedalades i domingades vàries i sinó doncs em podreu trobar fent el matat per les costes pontsicanes, noguerenques, segarrenques i anoienques.

Això sí, prometo escriure una mica, o bastant més, tot depèn de l´estrès, del temps i d´aquest cony de PC prejubilat.

3 comentaris:

David del Bass ha dit...

Esta muy bien el blog, no lo conocía hasta ahora, me pasaré más a menudo a leerlo. Aprovecho para felicitarte el 2012, un saludo!!

Macarronazo ha dit...

Enhorabuena por tu blog y por pegarle a todo! Me ha gustado tu blog, te he descubierto gracias a los premios 20blog y tienes buenos artículos.
Pásate por mi blog de trucos para ligar , está a un voto de ganar en categoría personal y creo que te divertirá. Un abrazo.

MUNT BIKES ha dit...

http://www.muntbikes.com/2012/01/ports-del-maresme-2012.html