dijous, 29 de novembre del 2007

No és un partit més, és "El Partit"

M´aixeco de bon matí i busco per internet les novetats de cara el partit de dissabte, compro els diaris culés, a migdia nova ullada a les noticies d´internet: Esport, Marca, As, Mundo Deportivo, PericosOnline i la web oficial Perika; resumint, estic malalt de Derbi; estic malalt d´Espanyol!
Necessito que sigui ja dissabte a les 10 per disfrutar del partit. Vull veure un bany periko com el de l´any passat. Aquest cop lluitem de tu a tu contra ells. Ens volen exterminar i no ho han aconseguit...estaran més rabiosos després de els dos correctius que els vam endossar l´any passat....ens tenen ganes...està clar. Si guanyem els callarem i sino a aguantar-los fins al partit de tornada i a seguir el nostre camí (Lluitar per la Champions encara que no s´ho cregui ningú) i a esperar el partot de la segona volta per prendrel´s una altre lliga xD

No ens fan por ni ens preocupen, com diu el 3er tauró "M´és igual el que pensin els aficionats culers de nosaltres". La veritat es que molts culers ens comencen a mirar diferent, els comencem a despertar certes simpaties perque veuen que som un equip amb collons, que ho dona tot al camp, no com el seu ramat de bens acomodats. I a més som de casa, portem el made in Catalunya al front (per molt mal que els faci i s´esforcin a buscar els killos que tenim a l´equip...segur que el Messi porta tatuada la senyera al pit o l´Iniesta canta els segadors a la dutxa del Camp Nou). Però en el fons ens continuen veien com una colla de morts de gana, com els tarats que no sabem el que és bo; i ens tracten com a immigrans a casa nostra.

Pues si a Can Periko tenim les ungles i les dents a punt, estem a la que saltem perque ja n´estem cansats de que tot es vulgui pintar de color blaugrana i a la resta de catalans se´ns vulgui fer desapareixer sigui com sigui. Els culers s´han guanyat l´odi dels perikos a pols (no tots, sempre hi ha excepcions que confirmen la regla i que saben mirar-se les coses des d´un punt de vista més global).


Us deixo un video del partit de l´any passat al Camp nou, a part del bany que va donar l´equip periko al culé i del gol amb la mà del gran DIOS Leo Messi (encumbrat a millor jugador del món per tots els que només se saben mirar el propi melic) vull que us fixeu amb com canta els gols aquest "gran" periodista que tenim o que ens toka aguantar en la radio pública catalana...se´l veu tope content quan marca els gols l´Espanyol, no creieu? Des d´aquest blog demano la fulminació inmediata d´aquest "sujeto". Preneu-li el micro ja!


De veritat que m´agradaria que algun dia els culers comprenguessin que el Barça no és Catalunya i que tots puguessim remar perl mateix riu; que ens ajudessin a creixer com es mereix la nostra història i no s´empenyessin més a enfonsar-nos. Que poguessim passejar tots la nostra catalanitat per Europa i pel Món i que els enemics fossin només de fora de les nostres terres.

Dit això espero que tots tingueu un bon derbi i que com a catalans que som que guanyi el millor! És a dir, l´Espanyol!