dilluns, 31 de desembre del 2007

Nadal i esport, com l´oli i l´aigua!

El Nadal aquell període de en que un té festa i pot fer tot allò que li agrada, tindrà temps per tot, podré anar en bici, a córrer i fins i tot alguna sortida interessant....MENTIDA! Almenys per mi...hi ha alguna cosa que m´impedeix desenvolupar-me com una persona esportista durant aquestes dates. Entre dinars i sopar familiars, festes amb els amics, excessos varis i el fred extrem, a un no li apeteix sortir a fora a pedalar, ni a córrer ni tan sols a caminar per cremar els torrons.
L´únic que aconsegueixes es asseure´t al sofà i mirar la programació semibasura, posar-te a pensar mil i una coses de com ha transcorregut l´any que s´escola entre els dits, programar pel mobil amb els amics o la familia la pròxima festa i conectar-te una estona a l´ordinador. Se que no sóc l´únic a qui li passa això; que hi ha molts esportistes que els passa el mateix, de fet moltes lligues esportives ja s´aturen per aquestes dates i només ens quedem amb el tradicional partit de costellada de la sel.lecció catalana.
Els blogs esportius s´obliden dels seus lectors i el cos s´oblida d´allò que més li agrada. De fet ara mateix en comptes d´estar aquí escribint, hauria d´estar al cotxe encaminant-me cap a Lleida per córrer la Sant Silvestre...però un altre any serà.

Tot l´esport que no s´ha fet durant el 2007 ja no som a temps de fer-lo i demà ja serà 2008, que d´altra banda ens ha de sortir perfecte. Farem les coses bé des del començament i segur que el dia 1 o el dia 2 al més tardar, ens enfundarem tots els nostres maillots i malles, les nostres jaquetes transpirables, els guants, les perneres i els manguitos,...i ens encaminarem cap a la glòria.

Bon any 2008! Que la salut i els èxits esportius us acompanyin!
Us deixo amb una foto de Ponts, al centre, d´ahir a la nit.