dimecres, 23 de gener del 2008

Els mediàtics agafen el mando

Sembla ser que aquest apassionant esport que és el triatló cada cop agafa més adeptes, en part tambè gràcies a figures de l´esport mundial que deixen les seves disciplines de tota la vida i s´orienten cap aquest apassionant món.

Que és el que té aquest esport que enamora a tanta gent? Segur que vosaltres teniu cadascú una resposta. I sinó pregunteu-li per exemple a Luis Enrique. Qui hauria dit que aquesta figura futbolera un cop retirat es passés al Triatló i a les Maratons.

Un exemple més és Laurent Jalabert; el ciclista tot-terreny per excel.lència dels últims 15 anys; un cop tambè retirat es dedica a fer Triatlons. En aquest vídeo el podeu veure en la seva nova etapa a Hawai. Fixeu-vos sobretot en com es "pixa" als rivals en el tram de bicicleta. Impressionant! De fet el mateix Lance Armstrong, recordant els seus inicis tambè pren part en alguns duatlons, triatlons i curses a pota.

I representant a la natació? Doncs diuen que al David Meca li encantaria fer els seus "pinitos" triatlètics. Potser d´aqui poc el veiem pedalant i corrent per la geografia catalana.

Tot aquest "ramat" d´estrelles mediàtiques estan entrant fantasticament en aquest món, ja que els triatletes els estan reben amb els braços oberts, ja que aquí hi cabem tots. Al cap i a la fi; qui es pot considerar un triatleta pur? Doncs gairebé ningú; ja que qui no ve de la natació, be de la carretera i qui no de l´atletisme i sinó és un antic biker frustrat...com jo xD

3 comentaris:

Karpas ha dit...

Hola! pues ya estas enlazado!!

Por cierto, es una pena que ya no se corra la copa catalana en Ponts, me encantava la trialera final y los croasanes de chocolate de 1/2kg.

Saludos!!

Oscar 1977 ha dit...

Bons videos i bona apreciació. El que més valoro dels ex-esportistes d'èlit com aquests és que ara es deixen veure a nivell popular, i això s'agraeix. Bé, ja et farè més visites al teu blog on queda molt per llegir.... Salut!!!

rogero ha dit...

grans vídeos! molt bo les repassades den jalabert al tram de bici! tot just comencem però espero que ben aviat coincidim en alguna prova! salut!