dimecres, 2 de gener del 2008

I tu? Per que coi no et cuides?

Cos 50%, ment 50% aquest hauria de ser el tracte afectiu que ens donguessim a nosaltres mateixos. Part física i part metafísica. Hi ha persones que no cultiven cap de les dues, i moltes altres es centren només en una d´elles. Però per què sempre s´ha prioritzat la part mental a la física? Per què la majoria de gent prioritza aconseguir molts coneixements i en canvi la part visual, de vitalitat, i de capacitats físiques s´arracona? Per què hi ha la creença que els esportistes són tontos? no es pot cuidar la part fisica i cultivar la intel.ligència al mateix temps?
Pocs s´han parat a pensar que fent esport, tenint uns hàbits saludables i cuidant el nostre aspecte, tambè creix la part mental de l´individu; la constància, la búsqueda de metes en l´esport es pot tranferir cap a la resta de camps de la vida.
Qui es cuida més? per què els diem pijos als que s´apunten a un gimnàs amb tots els serveis: piscina, espà, sauna, massatges, depilacions,...?

Quantes coses fas tu per cuidar-te? Dones importància a la teva imatge? T´estimes prou? Vols que els altres t´estimin? Dedica temps a posar-te maco o maca i a cuidar la teva salut, el teu cos t´ho agrairà i la teva ment tambè creixerà. No et destrueixis abans d´hora, la teva ment perdurarà més temps amb un cos en condicions.

No fumis, fes esport sense passar-te (si no ets un malalt com jo), no beguis, controla la teva alimentació, depila´t, broncejat amb moderació, compra´t les teves cremetes,...Perdura jove de cos i de ment. Nou any nous proposits. Ens veiem al gim ;)