dijous, 3 de gener del 2008

L´Espanyol candidat a personatge de l´Any 2007

El popular portal d´actualitat Vilaweb, ha inclós el R.C.D. Espanyol entre els noms que opten al guardó, que és escollit pel vot dels internautes. El motiu ha estat clar els interminables èxits perikitos durant l´any, entre ells arribar a la final de la Copa de la UEFA passejant-se per camps mítics com el del Benfica, Ajax, Bremen,...; guanyar 2 dels 3 partits de lliga disputats al barça amb una superioritat que no recordàvem fa molts anys (sí, dic guanyar perque no penso comptar un gol amb les mans, de petit em van ensenyar que això noo valia); i altres victòries en camps de prestigi de la lliga espanyola: Mestalla, Sancez Pizjuan, Vicente Calderón,...

Entre la nòmina de candidats, tambè s´inclou el polític escocès Alex Salmond, la recentment assassinada Benazir Bhutto, l´escriptora Doris Lessing, la figura simbòlica del Català emprenyat, el grup alacantí Els 300 de la Carrasqueta, l´ex-sacerdot Lluís Maria Xirinacs, la política balear Maria Antònia Munar, l´ex-president de la Generalitat Pasqual Maragall.

Per a fer les votacions adreceu-vos a la part inferior dreta del portal http://www.vilaweb.cat/, hi ha temps fins el dia 7 de Gener! Voteu tant com pugueu. Ajudan´s a ser personatge del 2007
Nota: El mateix dia que s´ha publicat aquesta noticia la pàgina dita vilaweb ha fet gala del seu sectarisme culé i ha tallat la llibertat d´expressió dels catalans en veure que l´Espanyol estava guanyant posicions a marxes forçades en aquesta votació...veurem com acabará la cosa però això recorda temps de repressió franquista. I jo em pregunto, per què coi fan el paperot de posar l´Espanyol de candidat si no volen que guanyi?
Nota II: L´endemà ja es pot tornar a votar normalment i l´Espanyol està a escassos vots de col.locar-se en primera posició.