dimarts, 22 de gener del 2008

Noves curses a la zona!

Un cop païda la decepció de no poder córrer a Borges aquest diumenge perque ja s´han omplert les 500 places que hi havia (culpa meva perque ja estava avisat de feia setmanes que s´acabarien els dorsals), avui m´he enterat que a Torà tambè s´han animat a organitzar una cursa atlètica per aquest 2008. Seran el proper 30 de Març i constarà de 10 km per camins del municipi i tindrà la categoria de "cursa rural".Segurament no deixaré passar l´oportunitat de competir ben aprop de Ponts, primer s´ha de fer poble (Ponts), després comarca (Noguera-Segarra), després terra (Lleida) i després Pais (Catalunya)! Així doncs deixaré un foradet en el meu calendari de temporada per anar a córrer a Torà.

Com tambè serà fixa la II Cursa de Muntanya Alta Segarra a Sanaüja (22 km) ; sense desmerèixer les demés, la millor que vaig córrer al 2007. Aquest any l´han avançat al 20 d´Abril, així que la del 30 de Torà em servirà de preparació per la de Sanaüja. M´he proposat rebaixar el meu temps de l´any passat entre 20 i 30 minuts. Ja se que és molt bèstia la millora però és una cursa que m´ha enamorat, i vull deixar-m´hi la pell. El meu temps a la primera edició va ser de 2:50:16 quedant a la posició 53 de 108 participants. Aquest cop només firmaria un temps de 2:30:00 cap avall i quedar entre el 30% dels primers classificats. Penso que l´any passat ja vaig pagar la novatada de les curses de muntanya amb les llagues i els col.lapses musculars i que aquest any toca millorar i força!

Ja us contaré quan s´atansin aquestes curses com va la cosa. De moment us deixo amb unes imatges fantàstiques de la primera edició de la Cursa de Sanaüja i de passada aprofito per felicitar als organitzadors de la cursa de Torà.

Web de la cursa de Sanaüja: http://www.altasegarra.ces.cat/
Web de la cursa de Torà: http://www.correcamins.org/

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones!!!!!!! soc en Sergi de Girona.
Entrenar per la teva zona sí que té mèrit. El dia 31 pujant Andorra fotia un dia d'escàndol fins que vam arribar a Guissona, a partir d'allà tot boira durant 30 kilòmetres!!!Jo no hi podria viure.
Ja ens aniràs informant de les curses que feu per aquí, ens hi haurem de desplaçar...això sí esperem que aquell dia fagi sol jaja
Cuida't company

Anònim ha dit...

Ei, jo també seré a Torà, si no hi ha res de nou...
Serà la meva primera cursa, de la vida ! a vere que tal...
Tampoc la puc deixar escapar, cau tan apop de Calaf.
A veure si ens hi podem saludar !

Albert