dissabte, 12 de gener del 2008

Pajarón a les costelles

Avui com que feia bo, he decidit agafar la bici de carretera per primera vegada aquest 2008. L´objectiu era anar de Ponts a Biosca o fins a Torà, i fer uns 40 o 50 km. Però com que feia tan bo i les sensacions eren bones, m´he anat animant i m´he passat Biosca, i després Torà de llarg. He arribat a Castellfollit de Riubregós, però encara no n´he tingut prou i he anat tirant en pujada direcció Calaf. Volia girar però me n´he adonat que ja estava aprop de Calaf i m´hi he acabat d´arribar. Un cop he iniciat la tornada he recordat que al matí només havia esmorzat un got de llet!! Quin cap que tinc! M´he ensumat que el meu ritme podia caure en picat, però sort que portava una petita barreta de cereals i me l´he cruspit com si caigués del cel. A partir de les 2 hores damunt la bici la cosa ha començat a fallar ja; de cames anava bé però em començava a marejar i no tenia energia per pedalar, ha baixat la meva mitjana en picat i rodava a no més de 25 km/h.
Els últims 12 km han estat infernals, pensava que no arribava! Amb sort m´he pogut arrossegar fins a Ponts i acte seguit m´he assegut a taula i he endrapat tot el que he trobat i més. Al cap d´una horeta ja estava com nou i ara només queda no tornar a ser tant ruc un altre dia i pensar que la cosa es pot allargar, menjar; més abans de sortir o endurme alguna cosa més.

Les dades de l´entrenament han quedat en 76 km en 2 hores 53 minuts a 26,5 de mitjana; pulsacions entre 130 i 175 i un desnivell positiu de 535 metres.

4 comentaris:

Ricard Masferrer ha dit...

Normalment entreno al matí abans d'anar a treballar. Abans o feia sense menjar res, però des d'un dia que vaig patir molt amb una pàjara enorme abans de sortir esmorzo sempre.

Anònim ha dit...

hola!! Jo la veritat quan anava a entrenar a les 6, hi anava sense entrenar... i crec que mai m'havia passat res. Però una cosa es nadar i l'altre fer esports terrestres. El que hem passava si menjava algo m'estava repetin durant tot l'entrenament, i fer entrenaments de 5.000 mts, pues ja costava prou acabar-los que només faltava tenir altres sensacions desagradables afegides.
Això sí, per la nit grans àpats... 2h mínim abans d'anar-me a dormir!!

Apa a Cuidar-sE!

Ironxevi ha dit...

El problema ha sigut que psicologic, clar, t'has enrecordat que només havies pres un got de llet... i t'ha vingut la gana. Soc l'ironxevi del foro del atletisme girona. És lo que pasa,sortim per poca estona,ens trovem bé,ens escalfem i ja està, pasa el que pasa

ilercavons ha dit...

Bones noi! renoi!!
Això del pajarons suposo que de tant en tant ens passa a tots.
Ja t'he tinc linkat al bloc. Trobo que els teus escrits com l'experiment de la FC nocturna, Per que coi no et cuides?, Si fas esport no t'oxidis,... i per suposat els teus entrenaments són molt interessants.
Ens veiem en algun entreno,sortida o cursa.
Salut