divendres, 18 de gener de 2008

Si no era vermella, passem a 4rts no?

Després de l´eliminació de Copa, aquesta tarda ens hem trobat amb que el comité de competició li ha tret la targeta vermella injusta que va veure Luis Garcia. Fent això han reconegut que l´arbitre la va cagar, l´han desautoritzat i li han dit: "Noi ets un paquet", però això nomès serveix per a que el tercer tauró pugui jugar al Camp del Valladolid aquest cap de setmana, ja que el cansament i l´eliminació de copa que ens va provocar el senyor de negre, no ens la treu ningú no? Vaya injustícia això del futbol....li passa al Reial Madrid i remouen cel i terra, i repeteixen el partit si fa falta...però clar som l´Espanyol i molts no ens prenen seriosament....

La foto està treta de http://blogs.ya.com/eltikitaka als futboleros us encantarà