diumenge, 20 de gener del 2008

Veient el II Duatló d´Alpicat

Tranquils que no he corregut...encara no tinc una BTT en condicions. Però això no ha privat que m´acostessa fins a Alpicat aquest matí amb mun germà a veure com anava això dels duatlons i sobretot les trancisions i de passada veure com està el nivell i tirar unes quantes fotos.
El que està clar es que això del duatló cada cop te més corda. He pogut veure alguns dels mítics bikers tambè s´han passat al pluriesport, com per exemple el Gerard Regué o el Fernando Azlor.
Vist lo vist, crec que puc fer un paper prou acceptable als duatlons, tot i que crec que en aquest d´Alpicat el nivell no era ni de bon tros estratosfèric i que és ideal per iniciar-se en aquest món; com de fet molta gent ha fet.
Pel que fa a les trancisions puc dir que hi ha molta gent que s´adorm fent-les, en canvi el noi que ha guanyat gairebé ni s´ha parat ja que ha corregut el tram de bici amb les sabatilles de córrer a peu. Les bicis de totes classes, dobles rígides, velles glòries i altres més cares que un cotxe. Veient el panorama m´he arrepentit una mica de no córrer avui; almenys m´he fet un fart de tirar fotos (unes 100). Aquí us en deixo algunes! Si algú en vol alguna de seva que me les demani que segurament l´hauré enganxat en alguna. Salut!
Classificacions II Duatló d´Alpicat.

3 comentaris:

rogero ha dit...

ei crac! això dels duatlons no te cap secret i, com molt bé dius, té molta tirada. Estaria bé saber els temps, distàncies, dificultat dels circuits... així es pot comparar. Fes el pròxim que voràs q bé que et va!

Anònim ha dit...

Ei bones pluriesportista!!! Una llastima q no corresis pq es perfecta x iniciar-se a les duatlons!!!
M'agradaria saber on podria veure les fotos!!!
Gràcies i ens veiem en alguna cursa!!!
http://carlosareny.blogspot.com/

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

Hola Carles, crec q et tinc localitzat, ara t´enviaré un mail jeje