dissabte, 9 de febrer del 2008

Músculs que actuen en la pràctica de la BTT

Seguint amb la tònica de parres varies...avui us deixo una taula que vaig fer fa uns 7 o 8 anys quan estava obsessionat amb el rendiment en BTT. Es tracta d´una taula on analitzo cadascun dels músculs que actuen en la pràctica de la Bicicleta de Muntanya segons l´articulació que mouen i el moviment/s en els quals prenen part en l´araticulació en qüestió. Amb els coneixements que tinc ara, segurament hi trobaria algún7s error/s, però ara mateix no tinc ganes de posar-me a revisar la taula .

A la part dreta de la taula podeu veure una valoració global de cada múscul (importància de l´1 al 10) que us pot servir a l´hora de prioritzar per exemple el treball d´alguns músculs al gimnàs. Això sí, sempre amb exercicis que assegurin una conexió i una transferència cap al moviment del múscul en el moment de pràctica de la BTT.

Apa , a veure si a algú li pot servir, que la tenia aqui dormint des de fa temps.
Enllaç a la taula : http://es.geocities.com/pluriesportista/musculsbtt.htm

3 comentaris:

Pasqual ha dit...

ondia, la taula està super treballada !! :-o

tens quelcom de similar per córrer, o bicicleta de carretera,etc ??

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

Wones Pasqual! doncs per bicicleta de carretera serò similar, l´unic que el treball del tren superior perd importància; i per córrer no vaig fer l´estudi, tot i que seria interessant fer-lo tb

SGI ha dit...

Impressionant la taula!