diumenge, 10 de febrer del 2008

Traca final de setmana

Avui estava decidit a fer la ruta llarga que tenia pendent Ponts-Calaf-Sant Guim de Freixenet-Cervera-Guissona-Ponts. M´he aixecat tard i he sortit a l´hora dels vividors...que dic...a l´hora dels mangantes...A les 15:25! Amb un solàs de primavera impressionant!

Si algú ha fet els càlculs, la ruta que tenia prevista té uns 100 km, i des de l´hora que he sortit fins que es fa fosc (18:30 aproximadament) no em donava pas temps de fer el que volia fer. Així que he hagut de retallar el recorregut. Quan he arribat a Torà he tirat direcció a Sant Ramón on tambè hi ha una bona pujada, amb res a envejar a la que va de Castellfollit a Calaf. De Sant Ramón he saltat cap a les Oluges i cap a Cervera i d´aquí un altre cop cap a Ponts, aquest cop passant per Guissona. Han estat més de 80 km en 3 hores, mitjana de 27 km/h i 730 metres de desnivell positiu, A més, en tot moment m´he trobat molt bé, en plenitud de condicions. El fet que avui he carregat les butxaques del mallot amb fruits secs i barretes ha estat un factor tan energètic com psicològic per a que no baixessa el ritme i acabés tan bé com he començat la ruta.

Les pulsacions tambè s´han portat molt bé, entre 120 i 150 la majoria d´estona, arribant a pics de 175 en algunes pujades, i sense veure un augment important de la mitja a mesura que anaven passant les hores.
Com que he arribat tan pletòric, m´he canviat les bambes i el mallot i he anat a córrer! Abans he tingut temps per escoltar el resultat de l´Espanyol-Recre (quin desastre...) i tambè a ma mare que no parava de repetirme que estava ben boig de anar a córrer després de 3 hores amb la bici.

Corrent he fet un parell de voltes al recorregut urbà que acostumo a fer quan no hi ha sol. Aproximadament 5 km en 25 minuts. La primera volta seguia pletòric, les cames m´anaven soles, sense cap mena de dolor, no s´emblava ni que haguessa tocat la bici abans. A la segona ja he notat una mica el cansament i he decidit que per avui ja en tenia prou. Tot i així els temps tant de la primera volta com de la segona han estat força bons, a un ritme al voltant de 13 km/h que està prou bé tenint en compte que hi ha un tram amb una bona pujada.

I res ara a descansar, demà si puc faré unes sèries en pujada i després algun rodatge suau i a guardar forces per diumenge que ve a Puigverd. Us deixo amb el perfil del recorregut en bici.

2 comentaris:

robert mayoral ha dit...

aquests 80 i pico kms amb la vidorra de vividor tenen millor gust que aixecar-se molt dora i fer-ne 100, no???

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

jeje i tant Robert! la meva hora de sortir sempre ha estat la dels vividors! aqui el clima no dona per més...tot i que ahir feia molt bo i hauria pogut fer un esforç i sortir abans...pro un altre dia serà jeje. De tota manera sembla que el temps ja va millorant (la llastima que avui he pillat el grip, vaya merda!)