dilluns, 18 de febrer del 2008

Resum setmana-7 / Febrer 2008


Setmana molt curta pel que fa al volum d´entrenament però bona en sensacions. Amb grip incorporada i superada en 2 dies.
Només un entrenament en bici de carretera i guardant forces i un altre corrent en el qual vaig poder fer marca en 10 km (39:52); a part la cursa de Puigverd on vaig aconseguir un gran resultat mai vist en mi fins al moment i amb la sensació d´haver-ho pogut fer encara millor (40:23 amb pujada i flato incorporats).
Nedar no vaig nedar gens i de gimnàs només un dia fent peses i un altre que em vaig marejar pq encara estava fluix del grip.

X cert de cara a aquesta setmana que comencem...ja estic inscrit a la Mitja marató de Balaguer...novatíssim en la distància la faré ja que no em vui encasillar en res, i tampoc en el 10.000. Aquesta setmana intentare fer primer cop algun entreno de mes de 10 km i diumenge veurem quin temps sortirà.

Resum setmana-7 / Febrer 2008
Bici de carretera: 1 hora 15 minuts 32,1 km desnivell positiu 165 metres
Clicloestàtica: 40 minuts 23,5 km
Córrer: 1 hora 30 minuts 20,6 km desnivell positiu 190 metres
El.líptica: 5 minuts
Gimnàs peses: 1 hora 20 minuts
Estirar: 13 minuts
TOTAL: 5 hores 3 minuts 76,2 km desnivell positiu 355 metres.

2 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

Hola Pluriesportiste, he estat donan una ullada al teu blog y està molt bé. Amb el teu permis posso un link des de el meu.
Per cert a mes de la "malaltia" esportiva tenim una altre cosa en comú: l'Epanyol!, a veure si remontem una mica.
Salut i molts quilometres.

http://www.acumulandokilometros.blogspot.com/

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

Ferran, i tant que et dono permís jejeje! Encantat, com tb de tindre elo teu linck al meu blog de fa temps ja! Salut i ens veiem en alguna cursa o x Montjuic! jejeje