diumenge, 30 de març del 2008

Cursa Rural de Torà

El despertador no ha sonat, doncs ahir no el vaig posar confiat que com sempre el meu rellotge biològic funcionaria...i no...aquest cop s´ha quedat sense piles. Suposo que el canvi d´hora a influït, no per ser un fet desconegut per mí, sinó pq normalment no m´aixeco tan aviat per anar a treballar.

El viatge fins a Torà, quinze minuts, i sort perque si en tardo quinze més ja no arribo a la sortida. Sort del Txus que m´havia recollit el dorsal i m´esperava com sempre per deixar testimoni fotogràfic.
He escalfat cinc minuts comptats i desseguida sortida! Només sortir i m´he adonat que el ritme dels primers era relativament fàcil de seguir i això m´ha fet estar amb els millors fins al km 2 i a partir d´aquí la pujada m´ha posat a lloc obligant-me a portar un ritme bastant inferior al que hauria portat si no hagués apretat tant al començament i hagués començat més progressiu. La primera pujada era de les bones: 140 metres de desnivell en poc menys de 2 km i mig. Després baixada a tomba oberta per alguns...i de frenada i acolloniment per uns altres. Jo em situo aquí en un grup intermig ja que entre que intentava contraolar les pulsacions a 190 i que no tenia bones sensacions no he baixat ràpid com sé. Seguidament un alte repetxó de 6o metres de desnivell en 1 km i mig i després fins a meta una zona de tobogans tendint a la baixada. De fet no es fins a aquest punt que m´he començat a sentir bé però ja només faltaven 3 km.
Al llarg del recorregut tot i sortir tan endavant només m´han passat una desena de corredors i fins i tot al final hauria pogut avançar als dos de davant que els tenia a escassos segons. Però he estat conformista, una mica com durant tota la cursa tot i acabar amb un molt bon resultat. Sensacions agredolces per no haver-me exprimit suficientment.
Distància: 1o km
Desnivell positiu: 230 metres
Classificació: 17è de 125
Pulsacions mitges: 192
Pulsacions màximes i mínimes: 200 / 186
En acabar la cursa hem passat una bona estona amb els companys de Ponts i Sanaüja tot comentant la jugada. Avui hem participat 10 pontsicans si no em fallen els comptes, i seguint la tradició he quedat 3er pontsicà en discòrdia jeje...tot i que aquest cop si que n´han quedat al darrere. Resumint: L´any que bé tornaré ja que m´ha agradat força el recorregut. Ara vaig a posar-li piles al meu rellotge biològic...no fos cas que...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats, bon temps, jo vaig fer el circuit fa 15 dies , no a tope i 50 min.
Llàstima que estic "de baixa", m'hagues agradat correr a Torà i intentar baixar de 45.... un altre dia serà...
Salut !

Jordi ha dit...

Jo també solc enrefiar-me del meu rellotge biològic, que funciona bastant bé, però mai seria capaç de no posar-me el digital. Més que res perquè no em succeeixin coses com aquestes... jejeje

No sé si per tú és bo o dolent, però felicitats pel teu tercer lloc pontsi...algo!!