dimarts, 15 d’abril del 2008

Resum setmana-15 / Abril 2008


Tanquem la setmana amb no massa entrenament acumulat, donat que les sensacions tampoc han estat del tot positives. Per tant a tocat regular i augmentar descansos.

Zero entrenaments amb la BTT, ni tan sols de carretera...he seguit amb la meva preparació específica de cara a Sanaüja amb 2 entrenaments i la Mitja marató de diumenge...que al cap i a la fi he deduït donada la meva actitud en cursa que era un entrenament més, sinó malament rai...

La resta un dia de gimnàs i un altre nedant tres quarts d´hora. A veure si durant aquesta setmana recupero les ganes.



Resum setmana-15 / Abril 2008
Cicloestàtica: 32 minuts 16,0 km
Córrer: 4 hores 45minuts 49,0 km desnivell positiu 1045 metres
Caminar: 30 minuts 3,0 com desnivell positiu : 10 metres
Elíptica: 12 minuts 1,2 km
Natació: 48 minuts 1,3 km
Gimnàs peses: 1 hora 15 minuts
Estirar: 35 minuts
Altres: 30 minuts
TOTAL: 8hores 37minuts 70,5 km desnivell positiu 1055 metres

Acumulats 2008: http://es.geocities.com/pluriesportista/taularesum2008.htm

3 comentaris:

Mariano Ortiz Diego ha dit...

Anims per Sanahuja curtit!!! De totes formes jo haguès intercalat algun entreno de BTT aquests dies. Més que res per no carregar tant les cames. Aixo si, cadascu té el seu metode per preparar les curses. Jo aquest any no podré anar a correr a Sanahuja, la meva hernia discal no me deixa correr desde fa un parell de mesos i a part, ara estic preparant curses de BTT de llarga distància i no voldria lesionar-me encara més corrent!!!

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

ieps fiera! si aquesta setmana suposo que tocare la BTT per no carregar-me tant de cames. Avui si que he nat a fer el circuit amb uns curtits d Ponts pero ja afluixaré. És una llàstima que la hernia et segueixi donant la llauna. Espero que se´t millori ben aviat i facis molt bon paper en les curses de BTT de llarga distància. Amb les kilometrades que et marques ha d´anar bé fijo jeje. Salut i ens veiem!

Anònim ha dit...

Bones pluriesportista!
He vist que has deixat una efusiva salutació al blog del Quin calvari...Mola molt intercanviar els links dels blogs i saber que fan els altres, per lo tant i per estar en contacte, et ficaré un enllaç al Quin calvari...Si vols, pots fer el mateix al teu blog...Ah!Per cert!Lo Quin calvari...és de Benissanet!Ribera d'Ebre!
Salut i al ataque!
Ah!Per cert, molt currat lo blog!I els teus entrenos... http://quincalvari.blogspot.com/