dimarts, 22 d’abril del 2008

Resum setmana-16 / Abril 2008

Un cop passat l´objectiu que tenia en ment, visc des de diumenge a les 11:34, hora en la que vaig acabar la cursa de Sanaüja, dins d´un nuvol de sensacions contraposades; va ploure si senyor, em va espatllar les meves aspiracions inicials de fer una gran cursa i tambè les de bastants altres atletes, però no ens hem d´estirar els cabells per això ja que lo viscut allí i l´experiència de córrer en aigua en aquest marc incomparable no te preu.

Alguns tenien més ganes que altres en aquesta cursa, a alguns no els va importar no correr-la, a altres els va saber molt greu no poder-ho fer per culpa de l´aigua, altres van haver de fer un canvi de xip i correr-la en les condicions que va tocar; entre ells uns es van vindre a veure un autèntic calvari per acabar-la i altres ja sabien que s´ho passarien pipa corrent en aigua i altres van descobrir un munt de sensacions inigualables <---aquí m´incloc jo.
Altres van claudicar a mitja cursa i altres van haver de plegar obligadament mossegant-se les ganes que tenien d´arribar a línia de meta. Però a tots els que van voler fer aquesta cursa èpica, als bojos per aquest esport de muntanya, als precabuts, als indecisos, als caiguts, als acabats, als no acabats, aquí tenen el meu homenatge. Pel fantàstic recorregut i per com anima la gent Sanaüja, després de tan sols dues edicions, ja és el Zegama de Ponent!

La foto, l´he copiada del blog d´en Davencu; per cert gran crònica de la cursa, la seva! i tambè la de Homedferro de Km0.cat

Els entrenaments d´aquesta setmana no van passar de dos entrenaments específics per preparar la cursa de diumenge i un dia fent cicloestàtica al gimnàs.
A partir d´ara buscarem nous objectius, canviaré d´entrenaments, d´aspiracions. Entro en una fase de presa de decisions pel que fa a la meva vida esportiva xD Em passo a la moto d´aigua o què? ;)

Resum setmana-16 / Abril 2008
Cicloestàtica: 50 minuts 26,3 km
Córrer: 5 hores 58 minuts 50,5 km desnivell positiu 2320 metres
Caminar: 27 minuts 2,6 km desnivell positiu : 10 metres
Gimnàs peses: 23 minuts
Estirar: 37 minuts
Altres: 10 minuts
TOTAL: 8 hores 25 minuts 79,4 km desnivell positiu 2330 metres

Entrenament acumulat 2008: http://es.geocities.com/pluriesportista/taularesum2008.htm
Les meves 98 curses 1988-2008: http://es.geocities.com/pluriesportista/classificacionscurses.htm

2 comentaris:

Mariona ha dit...

Quins objectius esportius tens a partir d'ara? Què és el que encara no has provat? ;-)

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

Mariona doncs m´agradaria fer alguns duatlons de muntanya i qui sap si m´atreveixo amb elgun triatló. De moment el que vull fer es descansar una mica de competicions, i de mentres entrenar per pujar un esgraó més el meu nivell. Salut!