dijous, 26 de juny del 2008

Aqui van els OBJECTIUS 2008-2009

Després de molt deliberar ja tinc decidits els principals objectius de cara la temporada 2008-2009. Porto un mes de descans actiu, sense exigirme en cap entrenament i a partir de dilluns s´ha acabat el cuento i començaré a entrenar per algo ja concret.
Dividiré la temporada en dos macrocicles, el primer orientat als duatlons i el segon a les curses atlètiques i de muntanya.

El primer macrocicle tindrà com a punt culminant el Duatló de Balaguer (23 nov), és a dir que en aquella data he d´acnseguir el millor estat de forma. El començament del mesocicle de competició d´aquest període podria vindre marcat pel Duatló Núria-Queralbs (19 oct),al qual assistiré si em veig ben preparat. Altres competicions dins de la primera part de la temporada seran El Duatló d´Aguilar de Segarra (27 juliol), els 10 km urbans de Manresa (26 oct) i si el fan el Duatló d´Estaràs (16 de novembre). Tambè hi ha possibilitats de fer alguna cursa de la volta anbasso de BTT com pot ser Castellfollit de Boix (7 setemb) i/o Rajadell (2 nov) i la cursa del Torró (12 oct)

El segon macrocicle vindria encarat per arribar en bona forma a la Cursa de Muntanya de l´Alta Segarra (18 abril), i tindria tambè marcades en vermell com serien la Cursa Rural de Torà (28 Març) i si sona la flauta i hi ha sort en el sorteig la Zegama-Aizkorri (23 Maig) i en el seu defecte una altra bogeria tipo Soplao (el mateix dia que Zegama) o Marató de Berga (9 Maig). Altres curses amb bastantes probabilitats que assisteixi són La Correcuita Garriguenca (8 de Març), La Marxa dels Castells de la Segarra (28 febrer), la Mitja Marató de Lleida (25 Abril) on intentaria rebaixar la marca en Mitja, i per acabar la temporada ja en la davallada de l´estat de forma hi ha possibilitats de alguna/es de les seguents curses: Marató de Relleus del Sícoris (30 maig), La Cuita el Sol (6 juny), Cursa dels Templers (13 juny), el Quart de Marató de Tàrrega (9 Maig) (si al final no vaig a Berga, cosa bastant probable) i fins i tot atrevirme amb el Triatló de Balaguer (20 juny).

Bé doncs a grans trets aquesta serà la temporada que intentaré fer, unes 15 curses en tot l´any ja que no em vull estar obligant tampoc i a més les curses prioritaries no són les que tenen més nom ja que en aquestes vull donar el màxim i en canvi a les altres l´experiència d´acabar-les és suficient. Doncs "lo dicho" ja ho aniré desgranant poc a poc i quan ho tingui més segur ja penjaré el calendari definitiu i us aniré explicant cada moment de preparació. Que us semblen a vosaltres aquests objectius? S´accepten opinions i suggeriments que encara hi sou a temps ;) Salut, km i calor!

2 comentaris:

Marc Calaff ha dit...

Ep!
No està pas malament. Jo per a aquesta temporada em vaig marcar fer el màxim nombre possible de duatlons, tan del circuit com no, i al final me'n van sortir 6, quatre del circuit. De les altres una era la de Queralbs, duia mesos amb ànsia de fer-la. Per la vinent i esperant ja tenir el carnet de conduir (facilita fer curses quan cap colega s'apunta [un tema que ja fa podor des de fa anys]) em plantejo fer el màxim possible però entrenant millor la cursa a peu. També m'agradaria tornar a fer alguna mitja de muntanya. I per bogeries no t'estiguis, jo el setembre torno a per la Carros de Foc SkyRunner... diuen que a la tercera va la vençuda però jo espero que sigui a la segona. Queralbs tornarà a ser cita obligada!

Pep Tatché ha dit...

Deu ni do amb el calendari!

És dels que motiven!

Pel què fa a mi cada vegada m'agraden més les curses minoritàries que les grans aglomeracions i les coses de sortida. Si vas a alguna cursa d'aquestes de poca monta i poc pressupost ja m'avisaràs!

Ànims a partir de dilluns!