dilluns, 30 de juny del 2008

Per fi torna el bon futbol

La veritat es que portavem uns anys on els grans campionats donaven pena de veure. Seleccions amarrant el resultat, partits infumables i sel.leccions que guanyen campionats posant l´autocar davant de porta: Grècia, Itàlia,...
Aquest cop sí, l´Eurocopa ha estat una festa futbolística. Cadascun dels partits gairebé sense excepció ens ha obsequiat amb gran futbol. Després de molt temps reconec que m´he quedat davant de la tele veient partits sencers: Holanda, Turquia, Portugal,...fins i tot Alemania en algún partit m´ha fet disfrutar. I no negaré que Espanya tambè; sobretot en 2 partits, els dos contra Rússia. Toc, toc i més toc i quan menys t´ho esperes pilota cap a dins i gol!

A nivell de jugadors per mi els millors han estat Cesc Fabregas, Deco, Mehmet Aurelio, Sneijder, Van Nistelrooy, Marcos Senna, Schweinsteiger, Podolski, Ballach, Iker Casillas, Luka Modric, Pepe i Buffon...no incloc Arshavin ja que només va destacar en un partit...(A veure si el fitxen els culers i els explota als morros).

Cal felicitar a la "selección" ja que han fet el millor futbol vist en bastants anys. Tot i que fa temps que vaig deixar d´animar-los, no negaré que aquest cop també els he tornat a fer costat...perque a falta de la sel.leció catalana jo no seré dels que volen que Espanya perdi...al cap i a la fi està plena de jugadors catalans: Xavi, escollit millor jugador de l´Eurocopa; Puyol el "San Bernardo de la Pobla"; Cesc, aquest si que és un krac de talla mundial; i Capdevila, "el borratxito" de Tàrrega. Faltaven els Perikitos això si però al final no s´ho van merèixer ja que van donar pena defensant la samarra blanc-i-blava ("Seguid de vacaciones. Nosotros sin Europa y vosotros sin Eurocopa".)
Doncs lo dit felicitar als espanyols i sobretot a totes les sel.leccions que tenen gust pel bon futbol. Esperem que al Mundial del 2010 es pugui seguir amb la mateixa tònica.

1 comentari:

Mariona ha dit...

La veritat és que es va veure un bon joc de Cesc, Xavi, Iniesta i companyia! Això no es pot negar.