dissabte, 26 de juliol del 2008

Sastre a un pas de la glòria

Dissabte 26-7-08 es decideix el Tour 2008. Per fi Carlitos Sastre te davant seu, l´oportunitat de donar veritable sentit a la seva carrera esportiva. Després de tantes Voltes a Espanya i Tours disputats i donant guerra de valent li apareix l´oportunitat de la seva vida, després de coronar-se aquesta setmana al cim del mític Alpe d´Huez.

"Estoy recogiendo parte del sacrificio de toda mi vida" declarava avui el corredor del CSC, mostrant una aparent tranquilitat tot i esperant l´ansiat moment.

El traçat 2008 ha fet que, s´hagi de jugar la victòria final del Tour en un terreny que no és el seu: la contrarrellotge. Seran 53 km per carreteres rurals entre Cérilly i Saint-Amand-Montrond.
Els rivals pel maillot groc de París seran el seu company d´equip Frank Schleck (a 1:24 de Sastre), Bernhard Kohl (a 1:33), Cadel Evans (a 1:34) i Denis Menchov (a 2:39).

D´aquests, el que té més números i m´es ganes de prendre el maillot a Sastre és l´Australià Cadel Evans; l´ex-biker fa gala aquests dies de la seva arrogància i ja ha declarat que li treurà 2 minuts a Sastre. Fixeu-vos quines pusses que gasta...l´esceneta en questió va passar aquesta setmana després d´una petita caiguda que li va fer una rascada a l´espatlla...compte que mossega!