dilluns, 17 de novembre del 2008

Enciamera o calçotets

La cita és del 21 al 23 de novembre a Mar del Plata (Argentina). Final de la Copa Davis (2008), el que seria l´equivalent al campionat del món de sel.leccions de tennis.

Rafa Nadal no hi podrà ser per culpa del seu malmès genoll. Pel convinat espanyol jugaran Feliciano López, Fernando Verdasco i dos dels països catalans: Marcel Granollers i David Ferrer.

Per part argentina Del Potro, David Nalbandian, Agustín Calleri i José Acasuso . La pista sintètica. Els Argentins ja se n´arrepenteixen donat que la terra tambè els va millor i sense Nadal tindrien, o tindran més opcions...65% argentins-35% espanyols segons Emilio Sanchez Vicario (Capità espanyol).

www.loscalzonesdenadal.com En aquesta web s´han encarregat d´escalfar una mica més la final a partir de la "broma" que Del Potro va fer sobre la mania que té Rafa Nadal de posar-se els calçotets a lloc durant els partits. Veurem qui es quedarà al final la famosa "Enciamera" i qui els "Calçotets de l´Orto" (Orto s´utilitza a Argentina, Uruguay i Chile per fer referencia a la part més baixa de l´esquena)

L´orígen:


Visió argentina:

Visió espanyola: