diumenge, 18 de gener del 2009

III Duatló d´Alpicat


Doncs al final ha estat que sí.... les ganes han pogut més que el poc entrenament que portava a les cames (vaig començar aquest dilluns xDD).

A les 7:30 m´he llevat i a les 8.30 ja estavem rumb cap Alpicat amb la furgo de mun germà. Almenys un dia a la meva vida que no arribo amb el temps just a la sortida, m´ha donat temps fins i tot d´escalfar una mica ;)
Allí ens hem trobat algunes de les bèsties de Ponts: Murci, Gabernet...i tambè els que venien nomès a animar; entre ells la bèstia de les bèsties: lo Comanche, que no se li ha ocorregut cap altra cosa que baixar des de Ponts en bici de carretera amb la boira que hi havia a les 8 del matí...n´hi ha d´haver de ganes! Ara es prepara per ser el primer pontsicà en acabar un Ironman...de moment porta les piles ben carregades i segurament ho aconseguirà.

Uns 215 inscrits al duatló "pro", la cosa prometia, i es respirava un bon ambient de cursa. 6,5 km a peu + 19 km en BTT i 3 km a peu per endavant.

La sortida per mí, ha estat menys tensa que en altres ocasions. Avui de fet el pulsometre em marcava només 110 pulsacuions abans de començar (normalment estic entre 130 i 140...cosa dels nervis).

La intenció era fer el duatló molt tranquil, i no cebarme al començament, no sigués cas que al final ho paguessa.

Sortidaaaaa i deixo passar a la penya, em col.loco entre els 100 primers i na fent, debia anar a un ritme de 4:15 el km, lluny del que estava acostumat fa 7 ò 8 mesos, però necessari per poder fer la prova fins al final. De tant en tant pegava algún petit aceleron i sorprenentment em trobava força bé; però he aconseguit controlar les meves ansies i m´he quedat quietet, sense tirar cap endavant. Tot i això el pulsometre s´anava movent entre 190 i 200 pulsacions, sobrepassant-es algunes vegades

La transició ha estat bastant ràpida, i allí he recuperat algunes posicions, entre d´altres la del Murci, tot i qùe desprès m´ha tornat a passar.El principi de la bici ha estat un seguit d´avançaments a gent que està més acostumada a córrer, volia agafar un grupet wapo per posar-me a roda però cap ritme em convencia i anava tirant endavant fins que m´he estabilitzat.

El circuit evitava al màxim les zones de fang, doncs el van haver de canviar perque l´altre estava impracticable; i s´ha de dir que han aprofitat al màxim la zona en la què estàvem. Ha superat les meves expectatives, que d´altra banda eren bastant baixes, pensava que seria tot pla...però ens hem trobat amb alguns corriols i algunes rampes amb bastant desnivell, tot i que eren de 200 o 300 metres com a molt. La veritat es que no es pot demanar més saben com és el terreny de la plana.


Durant aquest tram en bici, les meves sencacions seguien sent massa bones havent començat a entrenar aquesta mateixa setmana, i m´he frenat perque tenia por de que després em faltessin les forces.









A la T2 no m´entraba el ket (bamba pels pixapins, no us enfadeu eh...) i he perdut una mica de temps però tot i això força ràpid. A partir d´aquí si que ja he baixat el ritme, acostumat a anar amb la bici a menys pulsacions (entre 170 i 180) ja no he tingut ganes de tornar-me a posar a 200, i com que no venia ningú per radere, he fet els últims 3 km a un ritme força baix, crec que a uns 5 o 5:30 el km.

Total que he arribat molt sencer; 1:32:56 segons el meu pulsòmetre, posició 58 d´uns 215 força aprop de la resta de pontsicans , els parcials: 29´corrent + 40´en BTT + 14' corrent.

El desnivell no el se exacte, ja que el pulsòmetre ha quedat ple a mitja cursa...però calculo que uns 50 metres en els trams a peu i uns 300 metres+ del circuit de BTT.

Resumint; molt content, ja que no m´esperava estar tan endavant tan aviat! crec que si haguessa estat avui bé hauria quedat entre els 20 primers sense problemes, pro això ja és dir massa...de moment almenys he agafat motivació per començar la segona semana d´entrenament.

P.D: Demà o demà passat, si puc penjaré totes les fotos, que n´hi ha moltes i potser us hi trobeu ;)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ya esta publicat el video de la lll Duatló de Alpicat.-


Saludos de Alpicat tv.-




--------------------------------------------------------------------------------

Vista previa de datos adjuntos:


Duatló a Youtube.JPG (El tamaño se cambió a 73%,Mostrar tamaño real)




--------------------------------------------------------------------------------


Duatló.JPG (El tamaño se cambió a 73%,Mostrar tamaño real)