dimecres, 25 de febrer del 2009

Dedicat als hollligans culers!

Aqui va el Pericosonline d´aquesta setmana; dedicat a tots els culers prepotents (que no vull dir que són tots els culers uns prepotents, pero un 75% sí) i tambè a la purria de periodistes esportius que tenim en aquest païs que es fa dir Catalunya (tampoc tots, el 10% de periodistes imparcials que existeix, sempre els mantenen a l´ombra) però que s´hauria de dir Barcelolandia.
Apagueu el so del blog, baixant a la dreta.
Per a que alguns vegueu que teniu uns mitjans de comunicació y uns dirigents i polítics que us tracten de borregos, i lo pitjor es que la majoria hi caieu de 4 potes convertint-vos en holligans com ells, simplement sou els seus ninots, sense personalitat alguna. No us perdeu sobretot a partir del minut 37 del video.

P.D: Els veritables culers catalans, són els que ens han felicitat per la victòria; els fanàtics que es pensen superiors, els que necessiten humiliar al més dèbil per sentir-se gran, aquests mai seran catalans i molt menys persones.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pericos=catalans????????????????????????????????????????????????????????????????? no diguis tonteries, que a part del filial del real mandril, sou una colla colla de fatxendes com el desgraciat del vostre presi!

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

Bé anònim , no dones la cara, però et desacredites tu sol...jo no penso fer-te veure res, ni ganes de tractar amb un fatxenda d pensament únic

Ferran Vila ha dit...

Aquest setmana ha servit per que molts es treguin la careta. Com diuen en castellà "ladran luego cabalgamos". La manipulació de la prensa no és cap sorpresa. En aquest pais la disidència es paga.
Salut.