dilluns, 13 d’abril del 2009

Resum Setmana Santa

Doncs esperava poder posar-me al dia amb aquests 13 dies de vacances que tinc, però el temps gairebé m´ha impedit tocar la bici i fer tot el que haguessa volgut.

Tot i així he completat 2 sessions curtes de BTT i una de dues hores i mitja de bici de Carretera. A més he corregut un dia per asfalt i avui per muntanya, començant a acumular una mica de desnivell positiu que em farà falta si vull correr diumenge xD

A més dijous tambè vaig anar a pujar a Montserrat des de Collbató amb la Mònica, que va estar d´allò més bé acumulant unes 6 hores de contacte amb la muntanya, uns 23-25 km i 920 metres de desnivell positiu. Va ser un dia ben maco.

Avui per fi m´he posat les piles pel que fa al córrer per muntanya; m´he carregat l´ipod de música motivadora i a fotre-li canya durant 2 hores 10 minuts; he pujat 5 cops a la torre del Castell de Ponts, des de la creu del calvari i després baixant per la trialera fins al poble. En total hauré fet uns 17 o 18 km amb un desnivell positiu de 800 metres. Els parcials de les voltes han estat 21:05 / 22:35 / 24:51 / 24:55 / 25:56 i les pulsacions oscil.lant entre les 190 de la pujada i les 140 de la baixada. En acabar encara he tingut ganes d´agafar la BTT una mica més de mitja horeta pujant al castell des del camí de Valldans.
I demà últim dia de vacances a veure si ho remato amb un bon entrenament ;)
La foto és de Collbató, en sortir al matí cap a Montserrat.
Aquí us deixo els entrenaments acumulats les darreres setmanes : http://es.geocities.com/pluriesportista/taularesum2009.htm