dilluns, 18 de maig del 2009

Periquito i culè a la vegada?


Us heu fet mai aquesta pregunta? Es pot ser de l´Espanyol i del Barça a la vegada? Segurament no haureu tardat ni mig segon en respondre i en veu alta: NOOOO!!!! Doncs això és el que pensava jo tambè...pensava? ufff nose que pensar ja.

Doncs la cosa és que l´Espanyol acaba d´expulsar de l´equip femení una jugadora que portava 4 anys a l´equip per prersentar-se dimecres passat a Mestalla ataviada amb la bufanda del Barça i la cara pintada amb els colors que més odien els pericos...i sense cap contaplació va i penja les fotos de la final a internet...

La jugadora en qüestió és Noemí Rubió, la qual personalment ni em sonava perquè no segueixo l´equip femení però sembla ser que ho ha donat tot per l´Espanyol durant els anys que ha estat al club.
El club no ha dubtat ni un moment i l´ha apartat de l´equip acusant-la d´una falta de respecte greu. Que en penseu vosaltres? Que passaria si fos al revés? I si passes en els equips masculins? Soportariem Lo Pelat enfundant-se la samarra blaugrana a Roma? Se li podria passar pel cap? hi ha algun periquito camuflat a Can Barça?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Lamentablement molts dels jugadors que están en un equip no hi són perquè sentint els colors com a seus, sinó que es mouen per la cantitat econòmica més alta que els hi donin. Crec que han fet ben fet de apartar-la, has de ser més respectuós amb l'equip on juguis, sobretot per respecte als seguidors del mateix. Per què si ara jugués un Espanyol- Barça..com ho faria? faria els possibles per evitar la victòria del seu equip guiant-se pels seus sentiments? o utilitzaria la raó i intentaria fer els possibles pq guanyés l'Espanyol?.

Marina

Anònim ha dit...

A banda de l'aspecte sentimental, els clubs de futbol són empreses, i no pot ser que el treballador d'una empresa doni suport i faci propaganda d'una empresa de la competència: és com una mena de competència deslleial

XAVI ROVIRA ha dit...

Bona nit companys,
Jo soc perico i vaig tenir la sort de jugar dos anys a l'equip juvenil de l'Espanyol.
Al meu equip, l'únic perico de veritat era jo, els demés eren tots culés, i no per aixó van deixar de donar tot el que tenien i sabien per l'Espanyol.
El que li ha passat a aquesta noia ho trobo una bestiesa.
Amb aquest raonament, cap jugador d'un equip podria fitxar mai per un altre del qual no sentís els colors, o creieu que tots els extrangers del barça son culés ?
Quan ja no els interesi, marxaran a un altre equip.
Es el que penso.