divendres, 22 de maig del 2009

Tots cap a Vilanova! Torna "L´Esgarrinxada"

Aquest diumenge dia 24 de maig es cel.lebrarà la segona edició de la Pedalada de Vilanova de L´Aguda "L´Esgarrinxada". Aquest any la cosa s´ha "professionalitzat" una mica i es farà pagar 10 eurets als federats i 18 euros als no federats. La prova estarà organitzada per l´Associació de joves de Vilanova de l´Aguda i pel Motoclub Segre.

Es podrà escollir entre tres recorreguts; el més llarg de 47 km el qual te algunes trialeres canyeres i te una dosi considerable de duresa, i dos circuits més per als menys entrenats de 35 i 20 km.
Crec que no hi haurà classificacions ni temps; això sí, al final hi haurà botifarrada per a tots els participants.

Inicialment la meva intenció era anar-hi des de Ponts ja en bici i un cop a Vilanova fer un dels recorreguts curts; però al no estar federat no crec que pagui 18 euros per fer 20 km, i a mi darrerament la botifarra em senta malament (acabo passant la nit amb febre i vomitant; no malpenseu xD).

Això sí segurament surti a fer ruta en BTT diumenge, qui sap si per la zona de Vilanova a donar anims de passada. Aquesta setmana ja estic començant a acumular km amb la bici, i la cosa va d´allò més bé, torna la motivació per perdrem per camins durant tota la tarda (avui han estat 4 horetes i dimarts 3 i mitja); que duri!

P.D: A veure si us animeu a anar a Vilanova aquest diumenge!