dilluns, 6 de juliol del 2009

Gooooooooo Lance!

El més gran ha tornat! una oportunitat única per veure el millor ciclista de tots els temps un altre cop en directe!

L´alt de Serra-seca m´espera aquest divendres per veure de nou al míte. 10,6 km al 5,8% de pendent mitjana i amb rampes de fins al 13%. I tot això a 25 km de casa, i no qualsevol cursa sinó que el mateix Tour de França!! Aquest any no farà falta passar la nit en una tenda de campanya a 400 km de casa per veure la millor cursa del món.
De moment per fer boca mirant les etapes per TV, com als vells temps (com recordo aquells duels entre Pedro Delgado, Fignon, Roche, Lemond, Chiapucci, Bugno i companyia).

Avui gran etapa ja que hi ha hagut un ventall amb el vent que ha fet que Contador perdés 41 segons a la línia de meta respecte Armstrong. Com m´emprenya el partidisme sectari que tenen a televisió espanyola i en altres mitjans periodístics com Marca, As,... calificant d´injustícia que l´equip dels d´aquests dos kracks es poses a tirar per davant ajundant
Armstrong i teòricament perjudicant Contador. Jo no veig que s´hagi perjudicat Contador, simplement l´Astana ha vist una bona oportunitat per a que un dels seus líders guanyés temps respecte tota la resta de grans favorits (Menchov, Sastre, Evans, germans Schleck,...) i ha decidit el més lògic, que els altres dos homes que portava per davant tiressin del grup en favor d´Armstrong. I sinó que Contador estigui més atent un altre cop!
Demà crono per equips, que amb l´enrenou que hi ha muntat dins de l´Astana es presenta molt interessant. Els favorits Saxo Bank, Garmin i el mateix Astana. Veurem que passa demà, i sobretot qui acaba guanyant el Tour, serà el 2on de Contador o el 8è d´Armstrong. La segona imatge és del dia que Armstrong va guanyar el seu 7è Tour, i llavors em preguntava el perquè de la foto posant 8 dits i no 7, ara ja ho sé!