dissabte, 5 de desembre del 2009

Canvi d´alimentació

Doncs despres d´una sessió de reflexologia podal, m´han dit que tots els meus mals de cervicals, marejos, mals de cap, malestar continuat, mals de panxa,...es per culpa de l´alimentació; que hi ha aliments que no tolero prou bé i que el meu cos va creant un dèficit que fa que tot se´m debiliti i provoqui problemes secundaris (com p.ex. el que m´està passant amb les cervicals).

Segons em van dir tinc el sistema digestiu fet purín; i això que pensava que jo menjava prou bé. Però mira resulta que sóc un sensibilon i no tolero, ni el blat, ni els lactids,...i que pel meu grup sanguini he de menjar poca carn,..

Resumint, que a partir d´ara la meva dieta serà aquesta:
-No menjar pa ni pasta pq no em senta bé.
-No beure llet (que ja ho feia) ni cap làctid. Em va dir que l´Actimel es molt dolent també.
-El suc de taronja i kiwi del matí eliminarlo i canviarlo per aigua amb llimona i una cullerada d´oli de girassol de primera pressió en fred.
-També per esmorar menjar tortitas d´arros untades amb sesam fosc i acompanyar-ho de fruits secs amb panses de Malaga.
-Tres dies a la setmana no menjar ni carn ni peix. Sinó llegums, arròs i vegetals.
-Abans de menjar prendrem un liquat amb una poma, una pastanaga i un tros de llimona.
-Per sopar cada dia un caldo e vegetals amb: porro, api, pastanaga, ceba i alls. I això cuinar-ho amb quinoa o mijo o amaranto.

No se com puc compaginar això amb l´esport, però ara mateix només m´impora recuperar-me ja que el malestar continu que tinc no e deixa fer rs en condicions. Així doncs, donaré un petit vot de confiança al mètode aquest i provaré de complir-ho tot. Ara que si no veig resultats (que de moment no els veig, i ja porto 2 dies passant gana), doncs aniré a un fisio i li diré que em trinxi lesquena a osties si fa falta.

6 comentaris:

Mariano Ortiz Diego ha dit...

Estas ben sonat!!! Ja pots anar encomanant una caixa de pi...si segueixes aquesta dieta tan poc agraida acabaràs malament. No se a quin dietista deus d'haber anat pero...buff!!!
Cuida't i fesme cas...menja lo que el cos et demani!!

XAVIER ha dit...

Ànims company, segur que vindran temps millors. Has de tenir paciència, i a veure si trobes el problema per poder solucionar-ho.
Estàs igual que el nostre equip, JE JE, a veure si demà donem la campanada, perquè sinó, ho tenim bastant magre.
Salutacions.

Anònim ha dit...

De vegades va bé aturar-se, per després tornar-hi amb la mateixa força... Ànims!

Bego Aguilera ha dit...

Hola,
finalment t'ha funcionat la dieta? Tinc curiositat ....

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

Doncs sí, sí que ha funcionat pel millor funcionament del meu cos, tot i que de les cervicals encara no estic del tot recuperat ja que les segueixo "maltractant". Pero els marejos de moment s´han acabat, dic de moment pq mai se sap. La dieta pues molt sana la veritat...he perdut 5 kilos, i ara només em falta rematar-ho tornant a entrenar.

Unknown ha dit...

Tin curiositat per saber quina prova t'han fet per saber això dels aliments. Perquè he sentit a parlar d'una proba alimentària que val uns 100 euros...és aquesta?
ja em diràs. estic en situació semblant.
merci!