dissabte, 5 de juny del 2010

El motoret de Cancellara

Un altre mite ha caigut? A menys d´un mes de començar un Tour apassionant amb totes les figures del pilot mundial a la sortida, comencen a caure alguns noms ilustres com el sanconat Valverde i ara qui sap si li tocarà el torn al mite Fabian Cancellara amb un nou dopatge fins ara impensable: El dopatge mecanic!!

L´exciclista italià Davide Cassani protagonitza un video on acusa Cancellara de portar un motor camuflat dins els tubs de la bici.

Sembla de riure, però la veritat e que veient el video es veu com Cancellara fa uns canvis de ritme molt sospitosos al Tour de Flandes la la París-Roubaix deixant totalment plantats als rivals i Aparentment sense un gran sofriment; i a la vegada es veu com acciona algun mecanisme al seu manillar (que pot ser simplement un canvi de pinyó)

No havia vist fins ara aquestes imatges però després de veureles no poso la mà al foc per la seva inocència. Van caient els mites i Cancellara pot ser el seguent. Encara que segueixo pensant que parlem d´un possible guanyador del Tour, nomès si perdés 4 o 5 kilos i es mentalitzés (i aumentés una mica la potencia del motoret jejeje). Això sí de ser així, potser no el veuriam tant per les clàssiques i seria una  llàstima.

Podeu veure mes informació sobre aqestes sospites de "dopatge" aquí:

I aquí l´enllaç al famós video de Cassani