divendres, 23 de novembre del 2007

Catalunya és l´Espanyol! i Tamudo!

Tots recordareu, el famós vídeo de les Tres Bessones blaugranes que intentaven explicar als nouvinguts al nostre país de que anava això. Evidentment el video no reflexava la realitat de Catalunya, sinó que només reflexava la realitat d´alguns dels polítics que fan veure que ens fan avançar. L´Espanyol i un grapat més de clubs catalans es van queixar i van aconseguir que el video de la dictadura blaugrana no arribés a les escoles. Però tot i així, alguns ens van tractar de ploramiques, que ens queixavem per res,... s´ha arribat a un extrem tal de barcelonitis que els que són del Barça es creuen que el Barça és el mateix que Catalunya i que tot lo altre s´ha d´exterminar; el video no és sancionable perque tindre aquesta visió tancada de Catalunya per ells és lo més normal del món.

Per a tots ells va dedicat el video del Gol a Gol Espanyol (ja era hora després de 25 anys), per a que s´adonin que aquest video reflexa tant la realitat catalana com el seu.

3 comentaris:

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

No s´accepten comentaris intentant explicar que el Barça és Catalunya pq no u és ni u serà mai

Anònim ha dit...

MUY BUENO TU ARTICULO Y TU BLOG...
Te felicito, sinceramente.
Un abrazo de tu compañero de POL, toni cuadrado.

Anònim ha dit...

Espero i desitjo que mai arribi el dia que el Espanyol, el Barça o qualsevol altre equip de futbol sigui lo que representa Catalunya....ja tenim prou amb els politics per deixar per terra l'imatge del nostre poble.
Salut