diumenge, 11 de novembre del 2007

Cursa Atlètica Sant Crist de Balaguer.

Aquest matí he estat a Balaguer fent la cursa del Sant Cristo. M´he aixecat a les 8 i mitja, he esmorzat una mica i amb una boira que glaçava m´he dirigit cap a la capital de la Noguera. No se quants inscrits hi havia, no molts crec, potser un centenar o dos en la cursa de 6 km. La sortida una pena, la mainada ha esclatat a córrer abans d´hora i el pringadillo del megàfon no li ha tocat altre remei que dir "sortida!!!" En iniciar-se la cursa he vist que el nivell no era el mateix que a Manresa fa dues setmanes; m´he vist bastant endavant tot iq ue no he sortit tan "boig" com de costum. He pensat: Ara hauré de batallar per fer podi? no no pot ser, no és el meu lloc i he decidit no forçar més del compte perque sabia que després ho acabaria pagant. Els km m´han passat ràpids i a la pujada he mantingut el ritme com he pogut. M´han passat 6 ò 7 persones i entre ells la primera fèmina. I re na tirant fins al km 4 on el peu m´ha començat a fotre la guitza; he notat que se m´havia encetat l´antiga ferida de la cursa de Sanaüja i he decidit afluixar una mica el ritme per no agreujar el mal i la setmana que ve poder correr a Estaràs. Crec que he passat pel km 5 amb uns 20:50 aproximadament i l´últim km ja ha estat de baixada fins a la plaça del Mercadal. Al final he entrat amb un temps de 24:15 completant la distància de 6 km, que per temps surt a 4:02 per kilòmetre que no està malament del tot... L´obsequi per competir uns guants que almenys no són la típica samarreta de col.leccionista. Ara però és trist que no pengin els resultats un cop acabada la cursa per saber el lloc que he quedat i per veure els temps...miraré aquesta setmana a veure si ho trobo per internet però ho trobo bastant trist amb els anys que porten fent aquesta cursa. Una altra queixa és per la penya que s´apunta a la cursa d´1,5 km i que podria fer la de 6 km tranquilament. Hi ha alguns que prefereixen guanyar una copeta competint amb nens, ja s´ho faran...

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones,
Les classificacions les tens a la web del ajuntament de Balaguer. http://www.balaguer.net/ciutat/esports/cursaatletica/class6.htm
Salut

Anònim ha dit...

Hi ha gent que prefereixen fer milles o curses de 1500 metres ja que es la seva especialitat i no perquè vulguin correr amb nens, que et semblaria si un maratonià o un skyrunner digues el mateix dels que correr 6 o 10 km? corre i calla, faras be.

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

anònim a veure si dones la cara...que t´has sentit aludit o que? mira ja se que hi ha gent que només fa curses curtes i em sembla perfecte, jo parlo de gent que te el cul petat de fer mitjes, duatlons, maratons i tota la pesca i que s´aixeca un diumenge al mati i diu collons quin fred vaig a abusar de 4nens que des de la meva epoca a la mili que no guanyo cap premi...es la meva opinio i per aixo la poso al meu blog que serveix precisament per aixo...a mi ningú em mana callar a casa meva.

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

Santi merci pro són les classificacions del 2006 encara ;) salut

Anònim ha dit...

Blau, tens raó...vaig trobar això i no hem vaig mirar quina edició era. Per cert admirable que amb dos "entrenos" acabessis la cursa de la Segarra Alta....perquè dura ho va ser una estona llarga.
Salut i tolerancia...de bon rollo

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

Jeje ok Santi...es que em fan encendre xDDD Doncs m´agradaria poder començar a entrenar una mika entre setmana, vui saber fins a quines marques puc arribar; poc a poc em queda molt camí per fer. Salut!

Anònim ha dit...

Hola Sr. Blau només entreva a per curiositat perque jo d'aquest tema com que no puc opinar, pero vaia contestació li as fet al anonim!!Xd!!

Cuida't, petons!

Anònim ha dit...

Si tan dolenta es la cursa i tanta rabia et fan els que corren la cursa curta, no vagis home, ves a fer alguna buff sky runner, que ets loputoamo, passa de fer 6 i 10 km, tu aquestes home, res de merdetes de 6 km! cadascu fa el que vol i corre el que vol i pot, i si hi ha nens a la cursa curta millor, aixi va pujant gent, el problema es gent com tu, que critica i/o no fot res. A les curses llargues tb hi ha gent de 65 i 70 anys no? no creus que t'aprofites d'ells tb? Qui veritablement es el dolent es el que no corre, el que arriba borratxo a l'hora de les curses i riu de la gent. Hi ha curses mes o menys bones, millor o pitjor organitzades, pero les fan i això ja va molt. Crítiques com les teves, que no son constructives, l'únic que fan es mal a les curses de lleida, que poques en tenim, i menys pels que corren milles i 1500. I et torno a dir, corre i calla, faras be, que ets mes curt que un estornut. Proposa fer curses populars per moltes edats, a veure que et diuen! que les organitzis tu, que pel que dius mai estic segur que mai ho has fet.

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

Ui ui ui...si tesforces a raonar i tot...però, jo et dic una cosa i tu en contestes una altra! Et repeteixo que la cursa d´1,5 km em sembla perfecte que corri gent que la prepara, que li agrada aquesta distància, com tambè gent que no està prou preparada físicament per aguantar distàncies més llargues. Però no és normal que hi corri gent que te el fons per aguantar 2 hores i que tingui el cul pelat de córrer maratons, mitges, duatlons i curses de btt. Segurament tu ets d´aquest segon grup i et vas encarnissar per fer un bon resultat al kilometre i mig, segurament al final vas ser capaç d´esprintar i tot en busca d´un esperat trofeu.SI AIXÒ A TU ET COMPENSA EM SEMBLA MOLT BÉ. Pro no impediras que jo pensi diferent i que ho trobi lleig lleig; molt lleig. Tothom pot pensar lo que vol i per això està l´internet i els forums, per expressar-ho. No em vagis tu ara de Franco i de Profeta de l´atletisme lleidatà imposant el que penses (o intentant-te justificar). Has començat a dir una sèrie de coses que no venen a cuento com lo dels jubilats i d´organitzar curses. Que passa que després de correr curses d´1,5 km ve la fa fase de tranformar-se en "Superguerrer" i organitzar curses per la mainada?

Finalment dir que jo no he insultat a ningú i tu si que ho has fet. Tothom és lliure d´expressar la seva opinió, jo només vaig explicar el que vaig veure i notar diumenge passar a Balaguer. No odio l´organització per no haver penjat les classificacions en acabar la cursa (de fet m´han demostrat implicació fentme-la arribar personalment), tu en canvi a mi si que m´odies perque no penso com tu. M´agradaria que no tinguessis més actituds de nen petit i que poguessim parlar les coses normalment, sinó si que t´hauré de donar la raó i pensar que vas córrer la cursa correcta. Apa con Dios.

Anònim ha dit...

Sr. Blau, Primer de tot que aquesta cursa no l'he corregut aquest any. Segón, dir-te que dius que no has insultat a ningú i bla bla bla, i em dius "Franco". Et desmenteixes tu mateix en 2 linies (aprox. 20 segons de temps), no es normal i et desacredita. Desprès t'aconsellaria que miressis les classificacions de la cursa d'1,5 km en anys anteriors i veiessis la gent que guanya, gent sobradament preparada per correr els 6 km i guanyar-los, que no els corren simplement pq volen fer un tipus de cursa diferent o pq aquell matí no els hi dona la gana. Clar que corren nens, i gent gran, gent bona i no tan bona, igual que a la de 6 km, no se si t'hi fixes pero darrera teu, arriba molta gent que la fa a peu.
Respecte a la organització, es una cursa totalment amateur, amb organitzadors amateurs, sense cap anim de guanyar res i que segurament han de posar diners de la seva butxaca (ho desconec), prouta feina tenen en organitzar-la i es d'agraïr i lloar. Clar que n'hi ha de mes ben organitzades, ningú està obligat a participar i menys si no li agrada, pero el que no s'ha de fer es parlar malament de les curses "petites", que de "petita" no en te res, prouta feina tenen els qui l'organitzen per haver-se de sentir malament amb comentaris com el teu. El més important es la voluntat i aquesta gent la tenen. Ja se que et fa rabia que la gent no pensi com tu, que com tu dius tothom pensa com vol. Apa un petó

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

A mi el que em fa ràbia ets tu i res més; quants cops the de repetir que m´esta molt bé que la gent entreni pel 1,5 km. Potse si no haguessis saltat com un animaló amb afueros de "calla i corre" o "ets mes curt que un estornot" o "que jo faig mal a l´atletisme lleidatà" quan no em coneixes de res, t´hauria agafat d´una altra manera i t´hauria arribat a entendre si un dia taxeques tokat i vols correr la cursa curta...A més jo no the dit "Franco"; t´he dit "nom vagis de Franco" que es molt diferent.

I t´asseguro que jo no em queixo de l´organització de Balaguer, perque em van atendre bé i si han fet la cursa aixi 27 edicions és per alguna cosa. Però això no treu que a mi m´hagués agradat tindre les classificacions penjades abans de marxar a casa i que la sortida llançada no em va agradar.