dissabte, 12 d’abril del 2008

I Trobada de Penyes Blanc-i-blaves de les Terres de Lleida a Ponts

Avui jornada blanc-i-blava al 100%. La penya del poble (Penya Blanc-i-blava de Ponts i comarca / Perikos del Llobregós) al ser la més antiga de la provincia de Lleida s´ha decidit a organitzar la I Trobada de penyes perikes de ponent. La jornada ha estat tot un èxit, amb la presència del "Presi" i una bona representació de la directiva ( Joan Collet, Xavi Andreu,...). Les penyes assistents han estat Penya Espanyolista Alt Urgell, Pericos del Pallars, Penya Blanc-Blava del Solsonès, Penya Blanc-Blava Urgell i Segarra i Pericos de Ponent (Lleida); i evidentment la Penya de Ponts i comarca amb components de tots els pobles de la conca del LLobregós (Torà, Sanaüja, Ponts, Ribelles, Vilanova de l´Aguda,...) En total uns 375 pericos. Els grallers de Sanaüja han amenitzat la festa i hi ha hagut a part del dinar, visita del Dani a l´ajuntament, pirotècnia, activitats per la mainada i disco mòbil. En resum, un èxit total i a veure si ho pdem organitzar algun altre any!

Veïns d´un company silenciós
el nostre estimat Llobregós.
Cadascú la nostra història,
cadascú la nostra glòria.
Però, a tota aquesta gent
ens embolcalla un sentiment,
els dies de futbol
ens il.lusiones tu sol:
ESPANYOL!!!

6 comentaris:

Oscar 1977 ha dit...

Encara em faré de l'Espanyol... aquests del barça poden amb mi, buaaaa!!! Salut noi.

Ferran Vila ha dit...

Noi, amb aquest post encara m'agafan una mica de ganes de baijar a Montjüic. La veritat es que a l'hora de la migdiada amb els partits que estem fent ultimament s'hem treuen les ganes. En fi que agafo les calus del cotxe i cap a Barna.
Oscar, tal i co està el pati no se quin dels està pitjor.

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

ups ferran, tan de bo que no hi haguessis anat! Això es un desastre; han tirat la temporada. Wino en fi anims!

Anònim ha dit...

Hey tio! Sóc el Berna. No sabia que tinguesis aquest "pedasso" de Blog. Ets un crack! L'he descobert perquè estava buscant a veure que es deia per la xarxa de la I trobada de pericos de les terres de Lleida feta a Ponts (al poble). Molt bé tot, com t'ho curres. Felicitats i ánimus! de cara a la cursa del dia 20 a Sanaüja (bona gent sobretot si són pericos).
Per cert, no m'he vist en cap foto te n'hauré d'afegir alguna xD.

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

Ei Berna! jeje que bé que tb estiguis per la xarxa! ;) Ja veus no em podia estar de fer un comentari del peazo trobada de penyes que vam tindre! Impecable tot! Si mires a les etiquetes de la dreta veuràs que hi ha l´etiqueta "R.C.D.Espanyol" i que de tant en tant vaig penjant coses perikes. Merci pels "animus" de cara Sanaüja jeje i ja saps si em passes alguna foto la penjo amb molt d gust! A veure quan tinguem la que ens vam fer em el presi anirà a primera pagina a todo color jeje salut i ens veiem!

Albert ha dit...

Ës una llàstiam que a Catalunya no és doni més importància a clubs com el Lleida, el Nàstic, o equips que tenen potèncial per estar a primera, aqui només està el Barça, i els perikos que se'ls ha de donar "peixet" , que sino ja s'estàn quixant que no surten per la tele, sento dir-te que feu del antibarça , un manera de ser, heu de ser un club català, encara que porteu el nom que porteu....
Sóc culer encara que cada dia passo més, i no soc anti-espanyol, penso que catalunya és mereix com a minim 8 equips entre primera i segona, i així anem....
Salut....