dimecres, 28 de maig del 2008

La Segarra tambè pedala!

Avui començava la sèrie de bicicletades que m´he proposat fer a la Z.E.R. L´avatatge que tenen aquests nens de viure en un entorn rural s´ha de veure aprofitat per algun costat no? Doncs així vaig pensar que almenys un cop l´any podiem sortir a fer una excursioneta entre 10 i 20 km. Com que anteriorment ja havia dut a terme aquestes bicicletades amb èxit en altres escoles ho vaig proposar a les 5 escoles de la Zona Rural on treballo actualment i 4 d´elles s´hi van adherir encantats.
Avui he iniciat la ronda a Pallargues. La ruta escollida ha estat fins a Florejachs, uns 12 km en total amb 205 metres de desnivell positiu. Els nens han aguantat força bé tot i que hem tingut que parar uns quants cops a esperar els més "rezagats". En resum ens ho hem passat d´allò més bé, jo tambè tot i que he estat aquests dies a 38 de febre i amb el cos d´allò més magullat.
A la tarda reunió a Cervera, i com que no volia deixar la bici dins del cotxe no fos cas que els manguis fessin acte de presència; l´ he deixat a les Oluges. En recollir-la mun germà m´ha encebat a anar a explorar camins, ell amb cotxe i jo amb la BTT. Hem fet Les Oluges-Sant Ramon pels Plans i després hem baixat fins al camí de Tarroja per tornar cap a les Oluges. Com que no n´hem tingut prou em anat fins agafat el camí que voreja la via de tren que va de Cervera cap a Sant Guim de Freixenet i ens hem arribat fins a La Rabassa. Com que ja era molt tard hem decidit tornar cap a casa, tot i que de ganes de seguir no en faltaven. En total han sortit 31 km en hora i mitja aproximandament i 400 metres de desnivell positiu.
Així doncs sembla que m´he canviat de comarca per pedalar; almenys durant uns dies. El terreny és força diferent però tambè dona gust pedalar per la Segarra, de fet pensava que era més plana, doncs no, està plena de pujades i tobogans i l´aigua caiguda les darreres setmanes li ha sentat molt bé.

Les fotos són de la bicicletada que vam fer fa un parell d´anys a Tartareu, quan em passin les d´avui si no surten nens de frente ja en penjaré alguna ;) Salut!