dijous, 8 de maig del 2008

Nit de glòria blaugrana!

Avui és un gran dia per a tots els blaugranes, cal felicitar-nos del peazo equip que ens representa a tots els catalans! Tots hem d´estar orgullosos, és dia per treure pit, amb el cap ben alt tot cantant el "Som més que un club".
Jo des d´aquest humil blog em limitaré a donar-los les gràcies per tots els partits viscuts aquesta temporada, pel fantàstic futbol divertimento amb el que ens han obsequiat; i pel magnífic partit jugat ahir al Bernabeu, digne per enmarcar i passar un dia a tots els nostres nets.
Ja podem dir ben alt que avui en dia si que val la pena pagar una entrada per veure aquest simbol d´identitat de Catalunya! No tingueu por de fer-vos socis del Barça! L´abonament en pocs partits quedarà amortitzat!

Gràcies Rikardo per aquests dos últims anys inoblidables que ens has regalat; mai es podran esborrar de la nostra retina.Només tú saps posar color a les tan pesades rodes de premsa.
Gràcies Ronni per les tardes i sobretot nits de gloria que has deixat a la nostra estimada ciutat comptal. Siusplau no marxis! Queda´t amb nosaltres, encara ets jove i encara pots donar molt de sí. Sinó mira al Ronaldo, pensa que és el mirall on t´has de veure reflexat cada cop que et raspatlles les dents.
Gràcies Laporta tu ens allunyes dels embaucadors, tots sabem que aquest equip no està tant malament com alguns volen fer veure! Al loro!
Gràcies Samuel, esperem que aquest any tambè cridis lo de Madrid cabron...saluda al...
Gràcies Rafa, per quedar-te a passar nit a Madrid desprès del fantàstic partit que vas firmar ahir, replet de sang i fúria, molta fúria; de fet teniem els bitllets de l´AVE molt justos ja que el nostre company Alejandro en saber que anavem a la capital del reyno s´hi va afegir de bon gust.

Bé gràcies a tots, serà difícil reunir mai més una plantilla amb tant empuje com vatres, us trobarem a faltar, però sabem que aquest estiu ens volareu dels dits per multimilionaries ofertes. Que tingueu molta sort allà on aneu. Sempre us portarem al nostre cor.

Us deixo amb el ball de moda a tot Catalunya i part de l´extranger (païs veí bàsicament); el Chiki-Barça.



El Chiqui-Barça mola mogollón.Lo bailan en Valencia y también en Old-Trafór.Dale Chiqui-Barça a esos equipillos.Ya verás que se ponen contentillos.Segunda estrofaLo baila Raúl, lo baila Casillas.Lo baila Cannavaro sentado en una silla.Lo baila Schuster, lo baila Calderón.Y en Inglaterra lo baila Fergusón.Tercera y últimaY el Chiqui Barça se baila así:Uno. Sin Copaelrey.Dos. Sin Championlí.Tres. Sin Ligaespaña.Cuatro. El paseíllo.

I finalment podeu veure a tots els nostres kracks ballant el que ja es pot considerar nou himne. Espero que el disfruteu i que el puguem ballar tots plegats en la propera reignauguració del Camp Nou i l´estrena de la nova samarreta patrocinada per Roca.