dijous, 19 de juny del 2008

Tri-254 Balaguer Lo triatló de Ponent

Aquest cap de setmana tindrà lloc el triatló de muntanya i el triatló olímpic de Balaguer. Una bona ocasió per veure una mica de nivell triatlètic per terres lleidatanes.
El de muntanya constarà de 750 metres nedant , 30 km de BTT i 5 km corrent i l´Olimpic de 1500 metres nedant, 45 km de carretera per les pendents del Montsec i 10 km urbans corrent.
No, no em veig en forces de competir-hi, per tant com a molt aniré a treure el cap i a tirar unes fotos. La veritat es que si que m´atreu la idea de competir en futures edicions i m´agradaria comprovar insitu el nivell de la gent.
De moment, jo segueixo en un impass d´entrenaments. Surto a rodar, però sense objectius clars; de moment desde dilluns porto uns 200 km a les cames però per na fent sense seguir cap entrenament per res.

Ara que no penso tardar gaire a marcar objectius per la segona part de temporada i començar entrenaments amb cara i ulls, estigueu atents jejeje...salut!

2 comentaris:

robert mayoral ha dit...

bueno crack doncs ens tornarem per les teves terres, i altre cop a Balaguer...jejeje..jo faré l'olímpic però...així que fins diumenge!

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

iep fiera! doncs si al final li agafaras gustet a Balaguer eh! jeje Jo possiblement no hi pugui anar ja que no estaré per la zona, com a molt avui i m`anirà justet. De tota manera molta sort per demà que jo crec que faras molt bon paper! No se si el vas fer l´any passat, le tram de bici a mi m´agrada molt, tot i que el tram de la variant de Tartareu fins a Os de Balaguer a vegades està brut. Weno doncs molta sort i ja seguiré atent la teva crònica! Salut!