dimecres, 30 de juliol del 2008

"Dejen ya de joder con Messi"

Així titulava ahir dimarts la portada del prestigiós diari argentí Olé; després de que el Barça s´agi emfarrunyat en no deixar anar Messi als Jocs Olímpics.
Sembla ser que des del club blaugrana es pensen que ho poden fer tot; es salten les lleis a la torera; encara no s´han donat compte que no poden retindre a Messi perque es un jugador de menys de 23 anys? Ja els val i a sobre l´únic que fan es tirar merda contra Catalunya.

Maradona ja va dir "Los catalanes són muy cabezotas" i ara la portada aquesta d´Olé. M´agradaria que algú expliqués als Argentins que aquest club semi-suís no representa a Catalunya per res.
Ara posen ja la foto de Arantxa, o Serrat juntament amb la de Guardiola i Laporta per expressar les seves ires...i ells que saben si són culers!! Jo de català el primer i jo no els estic jodiendo gens a aquests argentins, lo contrari, trobo normal que tinguin als seus millors jugadors als Jocs, i amb molt més motiu si tenen menys de 23 anys.
El problema està clar que no són els catalans...sinó uns quants prepotents que es pensen que ho poden fer tot perque tenen calers. Si Zabaleta, Agüero, Smiljanic, Ronaldinho (per sort ha pogut escapar), Diego, Ayala i altres molts kracks mundials estaran a Pekin, Messi tambè, i punto!
Linck de la visió argentina de l´assunto: http://www.ole.clarin.com/notas/2008/07/29/seleccion/01725163.html

3 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

El que han de fer és "dejar de joder" amb Messi, però que no en parlin més, tots aquets "marujeos" culers no nomes són patètics, si no que són molt aburrits.
Per cert durant el Tour, era molt divertit veure les portades del diaris d'aquí...es insoportable.

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

Be i al final encara els hauran destar donant les gracies per deixar al futbolista a Pekin, després de tot el merder muntat...

Aquestes coses, com lo dintentar fer canviar el partit d´anada de la prèvia de Xampions per a que coincideixi amb una assambleeta d pa sucat amb oli nomès pot venir d´un club prepotent...que es pensaven que els dirien que si potser el Wisla i Beitar tambè són 2 equips dignes que volen seguir jugant a Europa no? O per a que es posa per davant el Barça han d´aplanar el cap?...

Anònim ha dit...

Qui paga a Messi? El Barça.
Qui es fot si en Messi es lesiona?
També el Barça.
Normal no que vulguin tenir el jugador que paguen?
Prepotents que ho poden fer tot?
Els prepotents són els Argentins que sense pagar tenen a Messi i ho rafreguen per la cara.
Em... el Barça tira merda contre Catalunya? Desde quan?
Segons la teva teoria el Madrit és un club semicatalà oi?
El que fa el Barça és un: Ei, que nosaltres també contem!
I el Barça pot recurrir on li surti dels ous i té tot el dret.