diumenge, 6 de juliol del 2008

Resums setmanes 26 i 27 / Juny-Juliol 2008

Acabarem ràpid explicant les darreres dues setmanes ja que han estat de descans gairebé total. Està clar que abans de la guerra hi ha d´haver la calma i això és el que he fet, descansar, descansar i més descansar. La setmana 26 en blanc i la 27 amb només un entreno en bici, que vaig aprofitar per fer el test de Conconi i un parell de sortidetes de running una corrent fins al castell i l´altra caminant per Sant Julià.
Per cert, ja ha començat Le Tour!! A veure si això em porta la dosi de motivació que m´acostuma a donar cada any per aquestes dates...etapa a la TV i seguidament a em menjo la carretera ;) De moment el proper cap de semana estaré per la zona de Bagnères de Bigorre, com de costum, a veure alguna de les etapes de Pirineus.
Resum setmana-26 / Juny 2008
TOTAL: 0 hora 0 minuts 0 km desnivell positiu 0 metres


Resum setmana-27 / Juny-Juliol 2008
Carretera: 53 minuts 19,2 km desnivell positiu 285 metres
Córrer: 39 minuts 6,3 km desnivell positiu 130 metres
Caminar: 40 minuts 2,3 km desnivell positiu 75 metres
TOTAL: 2 hores 12 minuts 27,8 km desnivell positiu 490 metres

Acumulats 2008: http://es.geocities.com/pluriesportista/taularesum2008.htm

2 comentaris:

Davencu ha dit...

Bones fera!!!

Nosaltres, segurament amb l'excusa de veure el Tour en directe, el proper dilluns 14 pujarem a fer la ruta Bagneres Bigorre-Tourmalet-Luz-Argeles-Hautacam-Argeles-Lourdes-Bagneres Bigorre (100km). Si t'interessa fer-la amb nosaltres ja em diràs alguna cosa.

Cuida't crack!!!

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

Iep David!! la vostra ruteta pinta molt bè! alguns anys si que m´he endut la bici, però aquest només anirem a veure l´etapa del diumenge, al coll d´Aspin tot i q que l´etapa del dilluns a priori és més forta. Jo el cop que vaig pujar el Tourmalet vaig fer tambè Luz Ardiden i la tornada pel Tourmalet se´m va atragantar de mala manera per la calor...o sigui que amb calma i na fent jeje. Salut i passeu-ho molt bè! ;)