dijous, 18 de setembre del 2008

Un any més...

Doncs si un any més tornem a encetar un nou curs escolar...i ja anem pel 7è. La veritat que la dita que diu que "el temps passa volant" és ben certa. Sembla que fos ahir que vaig començar a treballar.
La veritat que no em puc queixar de la meva feina, lo contrari!; amb la tranquilitat que dona estar en un ambient rural, prop de zones per entrenar a tort i a dret i amb l´avantatge de sortir de la feina encara amb unes hores de sol per fer esport variat en contacte amb la natura.
De fet aquest és el primer curs que repeteixo escola que ja tocava! doncs de voltes n´he donat més que un ventilador...
Una temporada més, que tambè retrobo els entrenaments, portava un bon ritme fins a començaments de juny, però desprès tot es va truncar; ara a agafar nivell poc a poc i a preparar ja sobretot el 2009 amb una bona base. Aixó sí, em queden 3 mesos per intentar superar el meu récord d´entrenament anual que està fixat en 415 hores des del 2002. De moment crec que porto unes 275 hores, es a dir que amb 150 horetes més superaria. Ja veurem si m´arriba....
Finalment un any més al meu casiller xD. Sí, diumenge faig anys. Per cel.lebrar-ho passaré el cap d setmana a Andorra. Caminar, relax i potse algunes compres,.. Quants dirieu que en faig? xD Bè, us deixo amb unes fotos de la meva metamorfosis des de que era un cadell xD

El de la última foto de l´esquerra sóc jo d´aqui 25 o 30 anys ,jejeje

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei nen,
Quin bloc més currat que tens.La veritat és que deu ni do i ja ens estàs ajudant als de la ZER a poder pujar el llistó.
Les fotos de la teva vida són molt bones je,je..
Gràcies per dir que estàs content de treballar a la rural.
Míriam

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

Ei Míriam! Quin honor que l´ED visiti el meu blog! però a la vegada...QUINA VERGONYA!!! jejeje No dubteu que lo poc que se sobre blogs i pàgines web està a disposició de la ZER. :)