diumenge, 28 de setembre de 2008

Una lliga....prostituïda!

Penal injust en l´últim minut...així es com ha de guanyar l´altre equip de la ciutat...bé la culpa no es seva, ells han fet un partit digne lluitant fins l´últim moment que és el que havien de fer; però sempre hi ha d´haver un personatge amb ganes de protagonisme i amb ànima de Robin Hood dislèxic, és a dir, que roba al pobre per donar-li al ric.
Sanchez libre rebenta a final de matx: "La lliga està prostituïda" i prouta raó que té...tot i que com sempre els de l´altra banda ja s´encarreguen d´omplir els mitjans dient que no n´hi ha per tant i que sempre agafem el paper queixica... Està clar que si els de sempre tenen que guanyar peti qui peti, que es muntin una lliga per a ells i que ens deixin a la resta tindre una competició justa.

I per acabar-ho d´amanir bengales, pànic i kaos, provocat per una colla d´innombrables enfundats amb la samarra blaugrana. Laporta que se´n renta les mans que es pensa que aquests no són del seu bàndol; Sanchez Llibre espetant als 4 vents que han alertat als Mossos que hi havia energúmens amb bengales avistats per les càmeres de seguretat i que aquests han passat de tot.

Els mossos que al.leguen que una intervenció hauria provocat més danys personals que el llançament de bengales. Com poden anar així per la vida? Que els paguem perque es mirin l´espectacle com si es tractés d´un programa de tv o què? Vergonya!
Que els pericos ja sabem el que és lamentar una mort per culpa d´una puta bengala....

Finalment la poca decència dels jugadors culers, que a sobre van a cel.lebrar el gol de la victòria amb els mateixos descerebrats que feia uns minuts havien atemptat contra els seguidors locals i que portaven tota la setmana preparant la "Despedida dels derbis a Montjuïc" des dels seus fòrums a internet.

La imatge d´un nen perico plorant, desorientat per l´alderull de les bengales, és el resum d´aquesta indecència d´espectacle avui vist a la "Muntanya màgica".

6 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

Increible lo de air al Estadi. Lo del arbitratge mes o menys lo de sempre i l'actuació de les forces d'ordre(?) no sols lamentable si no perillos i on s'haurien dexigir reponsabilitats i dimisions. Una amiga nostre va acabar a comisaria possant una denuncia ja que les vengales li van causar varies cremades. Els mossos no sols no van fer res, si no que es van encarar amb nosaltres quant vem anara a dmanr-lis explicacions.
Per altre vanda l'actitud dels jugadrors del FC Barcelona, es indigna d'uns esportistes, Eto i altres ja ens han demostrat en diferents ocasiona la alçada moral i ética a la que han arribat, però no m'ho esperava de jugadors como Xavi o Puyol, uns impresentables.

Anònim ha dit...

Montjuic ardeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Respecte a lo del Laporta, penso que no tens raó.
Ell no n'és responsable de tot aquest "follón" i d'aquest colla d'innombrables.

Ell els hi té prohibida l'entrada al Camp Nou, i a causa d'això, està amenaçat de mort.

"Està clar que si els de sempre tenen que guanyar peti qui peti", el medina cantalejo mai ha sigut del Barça.

Anònima

Pluriesportista ha dit...

No he dit res del Laporta eh! només que se´n renta les mans...es evident que els de les bengales de l´espanyol no eren..llavors de quin equip son? i el Laporta de quin equip és?...

Per cert ja que estem amb en Laporta...lamentable la seva actitud al palco dient al directiu de l´espanyol Sebastian Javier "no em toquis, no em toquis..." quan l´avisava per l´esquena per parlar amb ell.

Anònim ha dit...

joderos perikos no os queremos en la ciudad!

Pluriesportista ha dit...

weno jo a la "ciudat" no hi sóc, ja te la regalo guapeton