diumenge, 5 d’octubre del 2008

Tots cap a Agramunt

La setmana passada em va arribar el diploma de la cursa atlètica del Torró de l´any passat; va ser la primera cursa que vaig fer en el meu retorn a la competició. Des d´aquella 15 competicons més en un any (10 curses atlètiques, 4 curses de muntanya, 1 cursa d´orientació i 1 duatló de carretera).
Aquest any m´hagués encantat repetir la cursa atlètica i baixar el "patètic" temps de l´any passat, però tindré el diumenge ocupat i segurament no hi podré anar. Si puc el que si que faré serà la Transiscar 2008, que es disputarà dissabte a primera hora. Es tracta d´una Volta BTT organitzada pel Club Ciclista Agramunt; teòricament no competitiva però que la majoria de participants van a treure el fetge. Al final et donen diploma amb el temps invertit (or, plata o bronze) i la posició ocupada.
Si finalment hi puc anar, l´objectiu serà entrar en el temps considerat com a diploma or (menys de 2 hores 27 minuts per la categoria èlit, que és la meva).
Fent una ullada a la llista d´inscrits per internet ja he trobat força pontsicans; segur que hi serà mig poble; mun germà tambè m´acompanyarà, però aquest cop s´ha animat a córrer!