divendres, 7 de novembre del 2008

Un any!

Avui aquest humil Blog compleix el seu primer any d´existència...el que va començar com una prova de crear un blog (si pq sinó el blog no tindria una adreça tan penosa com "loputoamo", que em fa vergonya i tot de dir-la a la gent) ara mateix són articles i articles publicats, en concret 149 amb aquest!!

La veritat que m´ho he passat d´allò més bè escrivint i publicant cada dos o tres dies ( sí ja se que últimament m´estic apalancant una mica, doncs això de no fer tantes curses m´està treient motivació, però ben aviat tornaré a la càrrega al 100%).
Cap a on va el blog de Pluriesportista? Doncs intentaré seguir amb la mateixa tònica: cròniques dels meus entrenaments, competicions, una mica de futbol, i sobretot de futbol periko ( tot i que a alguns us toco la moral, s´ha de saber veure que "l´altre equip de la ciutat" no ho és tot en aquesta vida...); tambè seguiré publicant cosetes d´alimentació i entrenament, que sé que alguns les aprofiteu i les llegiu atentament; com tambè rutes i altres parres meves. De fet tinc pensades unes quantes seccions més, que ja anireu coneixent si m´aneu visitant.

A, i per cert, últimament la interactivitat ha baixat una mica-bastant...o sigui que a veure si participem més eh! xDD perquè 16500 visites a la pàgina en un any són moltissimes pel que esperava, però a proporció poca participació dels visitants (tot just 200 comentaris i la tercera part meus jeje) Així doncs animeu-vos a fer aportacions; no cal que siguin per raspallar-me eh!! podeu criticar i cagar-vos amb els perikos i amb tot el que vulgueu; igualment després el filtre (que sóc jo) decidirà si es pot penjar jajaja; fora bromes si teniu opinions, demandes, el que sigui, no us talleu!

Us deixo amb aquest vídeo de Sportfreunde Stiller, la solució per acabar amb el racisme ;) apagueu el so del blog (part dreta baixant...) i Play aquí. Salut i ens llegim!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones, MOLTES FELICITATS pel teu primer aniversari!! espero q continuis molts més. Personalment, m'agrada l'estructura variada de temes, t'ajuda a adquirir coneixements esportius. salutacions i a lespera d llegir més ;).

Planets

MARTA - RAMIRO - ADAM ha dit...

FELICIDADES!!!!!

P.D. prometo interactuar más, pero no te puedes quejar ;-)


Saludos

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

Gràcies! de fet ja és un èxit tindre tantes visites; si no fos per això es possible que ja no hi hagués blog! gracies a vosaltres ;)

Mariona ha dit...

Felicitats per aquest primer any. Els articles que penges són sempre molt interessants. Per molts anys!!

Miguel Angel ha dit...

M'hi uneixo a les felicitacions del altres bloggers. Que acumulis molts més anys amb aquest interessant blog.

Davencu ha dit...

Moltes felicitats Josep Mª!!!!

Segueix així, sempre amb històries noves i interessants!!

Per cert, a veure si vens el dia 16 de novembre a Estaràs!!

L'any passat et vaig posar falta!! jeje

Salut soci!!

Anònim ha dit...

Per molts anys per aquest blog tan fantàstic!! Espero que hi escriguis posts molts anys més.
Arreveure!!

Marc Calaff ha dit...

Per molts anys!. Ja aniras anunciant les properes curses i a veure si coincidim en alguna. Jo ara itentaré fer totes les duatlons de muntanya que pugui, ja és un mono que tinc, jeje! M'encanten. Salutacions i fins aviat!

Anònim ha dit...

e vaig dir que faria algo d esport però la veritat és que no tinc temps per gairebé res entre la feina, la feina de casa i la Uni...i la Uni...i un altre cop la Uni...
Però vull que sàpigues que de tant en tant he "fullejat" el teu blog, trobo molt interessant les explicacions que ens dones, s