dilluns, 12 de gener del 2009

"City" vuelve por sus fueros!!

"City" així em coneix bastanta gent del poble. Doncs cada cop que entro per la porta del gimnàs ja sento allò de "City vuelve por sus fueros!" o el "Triatleta, que fots que no vens mai...estàs perdent pistonada...". I de fet cada cop que visito el gimnàs es una dosi d´encebació i motivació bestial...perque s´ha de dir que en aquest poble no ho entenc però tothom entrena! Els curtits surten de sota les pedres! Tothom va al maxim, fins i tot entrenen ironmans...quines bèstiotes! i jo amb una mà davant i una altra radere!
Doncs res, que ja fa dies que les ganes de tornar a entrenar i competir s´estàn apoderant de mí, i avui m´he marcat un entrenament d´aquells compulsius:
40 minuts de córrer per muntanya 6 km i 180 metres de desnivell+
2 hores 20 minuts d´estàtica 77,0 km
15 minuts d´abdominals
15 minuts d´estirarments
i a més ja portava 1 hora i pico feta a la feina, ja que em poso als jocs i partidets.
A veure si això és l´inici d´un nou idil.li amb l´esport xDD
De moment he planificat una mica els objectius de la primera part de l´any, que més o menys tindran aquest dibuix:

Cursa de l´Oli (Borges Blanques) Cursa en ruta 1 de febrer 10,4 km No se si la faré depen de com em trobi per aquelles dates

Botifarruner (La llacuna) Cursa de muntanya 15 de febrer 19,5 km 925m+ M´agradaria fer-la, doncs necessito curtir-me per muntanya i aquells paratges són molt wapos.

La Correcuita (Borges Blanques) Cursa de muntanya 8 de març 24,3 km 725m+ La vaig fer l´any passat i em va agradar força; vull repetir-la i si puc millorar la marca.

Marxa dels Castells de la Segarra. 15 de març 51,0 km 500m+ Será fixa i per poca forma que tingui estaré a la sortida. La començaré corrent i fins on no pugui més. Llavors caminaré fins a meta. No se si marcar-me un objectiu d´hores per acabar-la...que us sembla al voltant de 5 hores?
Cursa de muntanya de Manresa 5 d´abril 19,5 km 565m+ No és fixa però té opcions. Si no estic aquí estaré casi segur a la cursa Rural de Torà de 10 km, que tambè seria una bona pedra de toc.

Cursa de Muntanya de l´Alta Segarra (Sanaüja) 19 d´abril. 23,0 km 1110m+ És la cursa que tinc marcada en roig al calendari. M´agradaria millorar la marca de l´any passat i quedar tant endavant com pugui. Al 2007 vaig fer 2:50:16 (posició 53) i al 2008 2:25:02 (posició 16, sota un diluvi)

Mitja de Lleida 26 d´abril 21,1 km No és prioritària però com que segur que estaré en bona forma, m´agradaria baixar de la hora i mitja en la meva tercera marató en ruta.

Quart o Mitja de Tàrrega 10 de maig 21,1 km. Si no vaig a la Lleida, intentaré la marca aquí, que a més es corre per terra (l´asfalt mata). Si ja he fet marca a Lleida, segurament em decanti pel quart de marató, que ja el vaig fer l´any passat, intentant quedar el més amunt possible (l´any passat vaig ser el 19 de 219 i em faria gràcia seguir millorant).

Corriol Solsona 17 de maig 10,8 km 80m+ És una cursa que tinc ganes de córrer algun any, si no estic molt carregat, és possible que la faci.
La possiblilitat de fer un marató tampoc la descarto del tot, tot i que segurament ho deixaré per més endavant. Finalment el 31 de maig tambè m´agradaria tornar a fer el Marató de relleus del Sicoris, aquest cop sense el trancazo que portava a sobre l´any passat. Allí seria el moment d´intentar fer marca als 10.000 metres.

1 comentari:

Sandra ha dit...

Menys mal que les ganes retornen...perque no et quedes curt amb els objectius.
A veure si ens veiem a la Botifarruner.
A seguir entrenant!!!!!!!!!!!