dilluns, 9 de març del 2009

Buscant una bona excusa!

Córrer o caminar? aquesta és la qüestió! Falten només 6 dies per la Marxa dels Castells i aquí em teniu pensant si ho aguantaré o no. Anar-hi crec que hi aniré però... és que corrent, 51 km es poden fer infernals, inacabables, esgotadors, petadors,...

A veure si excusa en tinc...i és que dimarts passat fent classe em vaig donar una hostia bestial al genoll i ara quan aixeco la cama flexionant el genoll em fa un mal....La veritat es que puc caminar sense notar dolor, i córrer tambè, doncs el moviment de la "zancada" no es prou ampli per a que m´arribi al punt on em fa mal...però clar a còpia de km i km no se com respondrà la cosa.








Bé doncs no em rajaré ara! Tot i que fa un mes que no vaig a córrer (només he fet una mica de bici i gimnàs) estaré a la sortida (les 7 del matí se surt, a veure qui collons em lleva!).

Començaré corrent a un ritme entre 5:30 i 6:00 el km fins que peti (calculo que será a partir del km 25 ò 30 (mai he corregut tanta distància) i llavors tocarà caminar fins a meta...si es que no se m´han llagat els peus, o el genoll m´ha dit prou, o m´ha agafat algún pajarón del 15. Si em trobeu jeient en una cuneta no us rigueu de mí ;)

4 comentaris:

CARLES ha dit...

Lleigeixo el teus comentaris i me vec igual q tu inclus en el cop al genoll pero jo va ser amb la btt dissabte!!! Jo gairebe segur q empeçare amb els amics a peu fins q me ralla i llavors començare a correr, la putada es q a la nit treballo al pub i no descancere gaire per no dir res!!! Espero saludat a Guissona!!!! Anims!!!

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

Ei bones Carles!!! quant de temps. Jo tb espero saludarte diumenge! Tranquil que si convé l´acabem xino xano jeje. X cert tens el blog molt mort! Anima´t a escriure home! Salut!!

Anònim ha dit...

molta sort maxakillas!!!!

Anònim ha dit...

Al Carles li has de dir com recita la cançó: "Iremos hasta San Fernando, un ratito a pié y otro caminando". MOLTS ÀNIMS JOSEP MARIA!!